Nieuws

RKVVO en Bladella delen de punten: 1-1

www.bladella.nl
De wedstrijd Bladella - RKVVO eerder dit seizoen was geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bladella, dus er werd een zeer gemotiveerde thuisploeg verwacht. Dat viel tegen.

De wedstrijd begon met wisselende mogelijkheden voor beide partijen. De eerste was voor Van Breugel na een een-tweetje met de scheidsrechter. De eerste kans voor Bladella ontstond in de 14e minuut toen de opgekomen rechtsachter van Kemenade met een vlammend schot doelman Van der Meijden testte.



Bladella werd sterker, wat resulteerde in kansen voor Jeroen Schilders 2x en Joris Evers.
De op het middenveld spelende Schilders zorgde voor rust in het Bladella-spel, wat Van Doormaal voor RKVVO deed. Vlak voor rust was er nog een enorme kans voor Rick Antonise, maar zijn schot ging in het zijnet. Zodoende ging de rust in met een 0-0 stand na een aantrekkelijke eerste helft.



Ook na rust was Bladella de betere ploeg, wat in de 53e minuut resulteerde in een prachtig doelpunt van Ruud Leermakers, die een vrije trap keurig om het muurtje in de hoek krulde.



Toen RKVVO-speler Ufuk Demir na 73 minuten rood kreeg na een grove overtreding op Tom Maas dacht iedereen dat het een gelopen koers zou zijn.



Echter vanaf dat moment werd RKVVO sterker en drukte Bladella in de verdediging. In de 79e minuut kwam de gelijkmaker door een schot van invaller Mitchell Smits, die de bal in de uiterste benedenhoek van het doel zag verdwijnen. Bladella probeerde met 2 wissels de overwinning nog binnen te slepen, maar de beste kans was nog voor Rob van Breugel, die in de laatste minuut nog een enorme kans miste.



Bladella was niet tevreden met het ene punt omdat zij de vele kansen in de eerst helft niet wisten te benutten en RKVVO was niet tevreden omdat zij in het laatste kwartier van de tweede helft met 10 man meer dan eens hadden kunnen scoren.
2012-02-27

RKVVO - Bladella 1-1


 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven