Nieuws

Raad van 12e laat Prins Stanislaus niet in de STEEK

www.bladella.nl
Nadat begin januari bekend werd dat gedurende 4 dagen in februari de macht van Bladel in handen ligt van Prins Stanislaus XV, kon zijn eigen raad van 12 niet achterblijven om de prins hier even aan te herinneren.

Op de jaarlijkse feestavond in stamkroeg Vosters werd de man van bijna twee meter daarom even in het zonnetje gezet.

Op het moment dat de Slinger, want zo heet hij nog zolang carnaval nog niet is aangebroken, buiten even een sigaretje op ging steken, werden de steken en capes tevoorschijn gehaald en de confettipoppers in gereedheid gebracht. De Prins van Bladel werd volledig verrast toen bij binnenkomst het ‘muggenlied’ door de speakers galmde en hij hartelijk werd onthaald door zijn eigen voetbalelftal.

Vervolgens volgde de officiële inauguratie door de natuurlijk leider van het elftal, Theo Janssen. Slinger werd officieel geridderd tot Stanislaus. Daarnaast kreeg hij nog een andere grote eer toegewezen. Hij is tot en met carnaval de enige echte aanvoerder van het 12e elftal van Bladella. Zo heeft onze grote man er binnen twee weken twee behoorlijk verantwoordelijke functies bij gekregen. Dat zal heel wat slapeloze nachten opleveren. Daarbij komt dat nu de verhalen die in alle media de ronde doen over het aanvoerder en leider zijn van ons elftal in ieder geval deels kloppen.



Tot slot zijn er nog enkele mooie kiekjes gemaakt gedurende de avond, schalde er met grote regelmaat een kolossaal Alaaf door de kroeg en werd er tot in de late uurtjes gekaraoked. De toekomstig Prins van Bladel is door zijn Bladella 12 in ieder geval van top tot teen beëdigd en is helemaal klaar om Bladel vier dagen lang te regeren!

 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven