Nieuws

Stellingen voor het selectiepanel

www.bladella.nl
Maandelijks beoordelen drie selectiespelers drie actuele stellingen. Hieronder een eerste bijdrage in deze rubriek van de jonkies Teun Grimbergen, Max Jansen en Ard Kneefel.

Johan Cruijff is de redding voor Ajax

Ard: Ik heb deze ‘soap’ niet echt goed gevolgd. Ik kan ik er dus weinig zinnigs over zeggen. Maar Johan kiest wel altijd voor het voetbal en dat is altijd goed. Laat Cruijff het voetbal maar regelen en de andere groep de randzaken doen. Dan komt het goed!!!

Teun: Johan Cruijff, de redding voor Ajax? Nee, die club is niet te redden, tenminste niet zoals die nu in elkaar steekt, zelfs niet door Johan Cruijff. Er lopen daar teveel mensen rond die alleen maar met zichzelf bezig zijn en niet denken aan het belang van de club. Als je me vraagt een keuze te maken tussen ''het kamp'' Ten Have of ''het kamp'' Cruijff dan is het antwoord natuurlijk simpel: Johan Cruijf.

Max: Het slaat eigenlijk nergens op waar Ajax mee bezig is. Als PSV-supporter kan ik er natuurlijk om lachen en vind ik het helemaal niet erg. Als ik toch een keuze zou moeten maken tussen het kamp ‘Cruijf’ en het kamp ‘van Gaal’ kies ik toch voor Cruijff. Als voetballiefhebber kies je blind voor Johan Cruijf. Maar het blijft natuurlijk gênant wat daar gebeurt. Ik kon daarom ook wel lachen om de opmerking van Ronald Waterreus in Studio voetbal……


Bladella haalt in de tweede competitiehelft zeker 21 punten

Ard: Met nog 13 wedstrijden op het programma, moet je zeven wedstrijden winnen om 21 punten te halen. Ik neem aan dat dat gaat lukken aangezien ons veldspel vrij aardig is! En ik ga er niet vanuit dat we er nog zes verliezen in de tweede helft van het seizoen. Dat kan en mag niet gebeuren!!

Teun: Het is altijd lastig om daar een uitspraak over te doen. Ik ben er wel van overtuigd dat dit mogelijk is met de huidige selectie. We hadden misschien al wel op dit puntenaantal kunnen/moeten staan. Als dragende spelers wegvallen krijgen wij het lastig. Ook ontbrak het in de eerste seizoenshelft aan het nodige geluk, maakten we de kansen niet af en kregen wat lullige goals tegen. Zonder blessures en schorsingen moet het kunnen.

Max: Waarom niet? Ik denk dat we bij vlagen hebben laten zien dat we een goede ploeg hebben voor de tweede klasse, we doen voor weinig andere onder. Wij vinden het blijkbaar lastig om zelf het spel te maken. We leunen graag op de achterhoede om er met onze snelle mensen gevaarlijk uit te komen. Daarbij moet de wisselvalligheid eruit. We willen een mooie serie om ons definitief veilig te spelen. Dat zal alleen maar fijner voetballen.


De Bladella-jeugd heeft behoefte aan een echte voetbalschool

Ard: Een ‘voetbalschool’ voor de jeugd is nooit verkeerd. Maar dan wel een opzet van binnen de club, niet van buiten. Cees van Hintum trok met zijn ‘voetbalschool/techniektraining’ op vrijdagmiddag veel jeugd, waaronder mijzelf. Herhalen van techniek en balbehandeling, ik denk dat dat al veel met jou als voetballer doet. En dan thuis oefenen. Als A1- of selectiespelers trainingen mee leiden en oefeningen voordoen trekt dat ook jeugdspelers. Gewoon binnen de club houden dus met eigen trainers en spelers.

Teun: Ik denk het niet. Voetballen bij Bladella moet je nog altijd doen omdat je het leuk vind, puur als hobby. Je moet het niet doen om zo goed mogelijk te worden. Als je dat als jonge voetballer toch wil, en je hebt het in je, word je wel gescout door een B.V.O.

Max: Ik weet niet of daar behoefte aan is bij de Bladella-jeugd. Zo ja kan het zeker wel een optie zijn. Toen ik zelf nog in de jeugd speelde was ik continu bezig met voetbal. Er zijn nu ongetwijfeld nog jeugdspelertjes met dezelfde instelling en motivatie. Dan zal de begeleiding goed geregeld moeten zijn. En daarbij zal, zoals zo vaak bij Bladella, weer een beroep op onze vrijwilligers worden gedaan.

 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven