Nieuws

OPSTART WALKING FOOTBALL

www.bladella.nl
OPSTART WALKING FOOTBALL OP 3 JULI OM 13.30 OP HET SPORTPARK

Zoals we allemaal weten, werden we in de opstartfase, om walking footbal binnen Bladella te introduceren, overvallen door het Corona-virus en ook onze opstart kwam daardoor te vervallen.

Nu de situatie zich sterk lijkt te verbeteren zijn heel wat van de getroffen maatregelen ingetrokken of versoepeld. Dat betekent dat er inmiddels ook weer volop wordt getraind in alle leeftijdscategorieën. Overigens wel overeenkomstig de nu geldende regels van de 1,5 meter afstand voor de senioren vanaf 18 jaar. Omdat walking football juist gericht is op samenspel en bewegen, is dat bij uitstek een activiteit die past bij de huidige situatie. Daarom willen we voor de vakantie toch weer een opstart maken met Walking Football. Degenen die zich eerder hadden aangemeld zijn inmiddels uitgenodigd, maar uiteraard kunnen nieuwe enthousiastelingen zich weer aanmelden.

 

Daarom nodig ik jullie uit voor vrijdag 3 juli om 13.30 op het sportpark. Op dat moment zijn de kleedkamers en douches nog niet beschikbaar, dus is het gewenst dat jullie in sporttenue verschijnen.
 

Ad van Dorst, een ervaringsdeskundige, heeft aangeboden om vooraf nog een korte introductie te geven en te vertellen over zijn ervaringen met walking football bij Vessem. Daarna gaan we wat oefeningen doen om de spieren wat losser te krijgen en vervolgens gaan we wat met de bal trainen om alvast wat gevoel op te doen. Hoofdzaak is en blijft dat we in beweging zijn en juist niet te fanatiek er een wedstrijdje van gaan maken. Plezier in samen bewegen dat is de doelstelling.
 

Ik hoor graag van jullie, maar stuur wel even een berichtje [ l.walenberg@chello.nl ] voor zondag 28 juni of je aanwezig bent op 3 juli.


Met sportieve groet,

René Walenberg


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven