Nieuws

Bladella-corona Voetbalquiz - Doe mee!

www.bladella.nl
Dinsdag 12 mei via YouTube livestream op je laptop, 'n mail-adres, mobieltje om te appen en wat voetbal-boerenverstand.

Meer heb je echt niet nodig! Garantie voor een gezellige avondje met al je voetbalvrienden & -vriendinnen van Bladella! Daarom doe ook jij dus mee!!

Eerst voor de selectie
Niels Krekels en Yoran Schinkel zijn de mannen achter deze digitale voetbalquiz. Bijna iedereen van de selectie zat op dinsdag 28 april klaar voor een serie van zes ronden met volop voetbalvragen. Na een barrage werd elftalleider Kees Koolen de uiteindelijke winnaar. Groot succes! Niels en Yoran gaan daarom door!

Nu voor iedereen!
Voor senioren, JO19, JO17, jongere jeugd, ouders, supporters en vrijwilligers. Op dinsdag 12 mei is er weer zo’n voetbalquiz waaraan nu alle leden van Bladella kunnen meedoen. Leuke, interessante vragen, goed voor de sfeer, een spannende strijd en meteen de uitslag. Je kunt je meten met je teamleden en of de dames en heren van je vriendengroep. App dus met je groep en daag iedereen uit mee te doen!!

Hoe werkt het?
Het is een individuele quiz waarbij je een laptop (voor de stream) en een telefoon (om de antwoorden door te appen) nodig hebt. Je kunt je om mee te doen via de mail opgeven tot en met maandag 11 mei. Inschrijvingen kunnen via yoran28@live.nl worden ingestuurd. Hierbij moet je in ieder geval je naam en ook het team waarin je speelt (indien van toepassing) vermelden. Je krijgt via het mailadres instructies en berichten. Deze quiz zal via YouTube livestream worden uitgezonden.

Wat kun je verwachten?
De start van de Bladella-corona-voetbalquiz is om 19.30 uur en we gaan door tot rond 21.30 uur. We proberen de antwoorden zo snel mogelijk te verwerken voor de uitslag. Ook deze quiz wordt in verschillende ronden opgedeeld:
  Ronde 1: Algemene vragenronde
  Ronde 2: Spelerspaspoorten
  Ronde 3: Wie ben ik?
  Ronde 4: Europees voetbal
  Ronde 5: Rondje De Kempen
  Ronde 6: De finaleronde

Doe mee! Vraag je voetbalvrienden!
Geef je gauw op via yoran28@live.nl

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven