Nieuws

Inleveren materialen seizoen 2019-2020

www.bladella.nl
Het is weer tijd om de materialen in te leveren, zodat we alles weer tijdig op orde hebben voor de nieuwe jeugdteams voor het seizoen 2020 – 2021.

Vanwege de corona-crisis hebben we hiervoor een rooster gemaakt met de inlevertijden per team. Voor degene die de spullen komt brengen, en degenen die de spullen in ontvangst nemen is het belangrijk dat dit rooster wordt gevolgd. Zorg er voor dat je stipt op tijd in de bestuurskamer bent.

 

We willen de teamleiders vragen om thuis alvast bijgaand formulier (KLIKKEN) in te vullen. Daardoor kan het team dat de spullen in ontvangst neemt alles in korte tijd controleren.

Maak thuis de waterzak en spons schoon, net als de bidons en bidonhouder. Zet de bidons daarna op zijn kop in de bidonhouder met de doppen los.

 

De teams van de onderbouw en de meiden kunnen hun spullen inleveren op zaterdag 9 mei volgens onderstaand schema:
De teams van de bovenbouw kunnen hun spullen inleveren op zaterdag 16 mei volgens onderstaand schema:
 


 


 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven