Nieuws

Het mag weer, voorlopig alleen jongste jeugd!

www.bladella.nl
Tot en met JO11/MO11 kunnen vanaf a.s. maandag 4 mei weer trainen. Onder strenge voorwaarden..!

Door de gemeentelijke overheid is het door Bladella opgesteld protocol goedgekeurd. Daarin worden ook de voorwaarden opgesomd waar eenieder zich aan te houden heeft.

Onderbouw
De teams uit de categorie JO8 en JO9 kunnen maandag dan eindelijk weer aan de gang. Op woensdag komen dan JO10, MO11 en JO11 aan de beurt en op zaterdag kunnen de mini’s komen voetballen. Voorlopig dus één maal per week vlgs. onderstaand schema
Bladella wil eigenlijk ook niet-leden uit die leeftijdsgroepen mee laten doen. Eerst even proefdraaien met onze eigen teams en dan zouden wellicht vanaf 18 mei de geïnteresseerde niet-leden aan mogen sluiten.

Protocol
Voor de onderbouw geldt de 1,5 meter afstandsnorm niet. Voor die categorieën kunnen dus de normale trainingsoefeningen uitgevoerd worden.
Er gelden wel een aantal voorwaarden, zoals:
- kantine + kleedlokalen blijven gesloten (vooraf thuis naar de wc (!) en thuis douchen.
- ouders enz. komen niet binnen de terrasomheining, dus ook niet langs de velden
- niet eerder dan 10 minuten voor aanvang aanwezig en na de training direct huiswaarts
- het brengen & ophalen van de kids gebeurt op de parkeerplaats (K+R); om contactmomenten te minimaliseren blijft de volwassene in de auto

Klik hier voor het volledig protocol

Bovenbouw nog ff niet
Helaas! Voor de categorieën vanaf JO13/MO13 t/m JO19/MO19 geldt de befaamde ‘anderhalve meter’. Omdat voetbal toch een contactsport is, roept dat op dit moment nog teveel vragen op. Wellicht dat nieuwe informatie - bijv. van de KNVB - gaat verhelderen. Zoals bekend is de Smagtenbocht ook voor de volwassenen voorlopig nog verboden terrein.

Zodra de overheid nieuwe regels & richtlijnen m.b.t. sporten gaat afkondigen zal opnieuw bekeken worden hoe die dan bij Bladella uitvoer te maken zijn.
Wordt vervolgd.

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven