Gesprekken in de coronatijd deel 3

15 april 2020
www.bladella.nl
Het stokje werd doorgegeven aan teamgenoot Teun Grimbergen: “Kampioen worden zou mooi geweest zijn”

Wat merk jij thuis en bij je werk van de anderhalve meter- maatschappij? 
Thuis merken wij er niet zoveel van omdat we maar met zijn tweeën zijn. Wel mis je natuurlijk het contact met je familie en je vrienden op dit moment heel erg maar ik probeer me toch zoveel mogelijk aan de opgelegde maatregelen te houden. Wat het werk betreft, ik zit nog wel op kantoor bij Libra ICT. Daar zijn diverse maatregelen getroffen. Een aantal collega’s werkt thuis en de werkplekken van hen die er nog wel zijn staan zoveel mogelijk uit elkaar.

Waarover ben je de afgelopen tijd wat betreft Corona onder de indruk?
Natuurlijk heb ik op dit moment bewondering voor de inzet van alle zorgmedewerkers. Persoonlijk vind ik de afweging van alle getroffen maatregelen en de consequenties voor, onder andere, de economie een erg interessante discussie. Je hoort hierover verschillende verhalen en meningen. Ik ben benieuwd naar de gevolgen, met name op de langere termijn.

Geert vertelde dat jij echt een klote-seizoen achter de rug hebt. Wat is er gebeurd, waarom duurt het zo lang, hoe hou je je staande? 
Ik schijn last te hebben van een peesontsteking in mijn rechterknie. Echter, er is hiervoor blijkbaar niet echt één duidelijke behandelmethode. Afgelopen jaar ben ik van de ene naar de andere ‘specialist’ doorverwezen, helaas nog zonder resultaat. Ik heb nu afgesproken om in de voorbereiding te kijken hoe het er dan voor staat. Mocht er dan nog geen verbetering zijn zal ik moeten stoppen met voetbal…

Hoe was de sfeer bij Bladella 1? Hoe kijk jij daar tegenaan?
Ik maakte niet alles van dichtbij mee omdat ik er alleen op zondagen bij was maar ik heb inderdaad nog wel het nodige contact met de jongens. In het begin van de competitie was er nog geen duidelijk beeld van de mogelijkheden in deze klasse. Dat werd steeds duidelijker. Als je doorkrijgt dat je voor het kampioenschap kan gaan geeft dit natuurlijk een enorme boost. Dat komt ook de sfeer ten goede.

Volg jij het nationale en het internationale voetbal?
Jazeker. Ik kijk (of beter gezegd, keek…) vrij veel voetbal. Ik ben fanatiek supporter van PSV. Hiermee ging het dus afgelopen seizoen niet zo goed. Dat soort jaren zitten er af en toe tussen… Internationaal heb ik niet echt een voorkeur voor één club. Ik vond het wel leuk om te zien dat het zo goed ging met Liverpool. 

Wat denk je van de wens van de KNVB om de competitie te willen afwerken?
Ik hoopte ook echt dat de competitie nog uit gevoetbald kon worden. Dan hadden we met Bladella wellicht/hopelijk/misschien toch na al die jaren weer een volwaardig kampioenschap kunnen vieren. Al zal het ‘vieren’ in deze tijd ook niet echt makkelijk worden natuurlijk. De situatie kan nu per week veranderen. Wel doorspelen zal dan zonder publiek moeten, verwacht ik, maar dat moet dan maar. De commerciële belangen in het betaalde voetbal lijken me ook te groot om het niet te doen.

Heb je binnen of buiten het voetbal afgelopen jaar nog bijzondere dingen meegemaakt? Vertel daar eens over.
Ik woon nu sinds een jaar samen met Anouk en dat bevalt prima. Wij, ons pa Gerard mijn broer Gijs en ik, zijn afgelopen jaar een paar dagen naar Barcelona geweest. Dit was nog een uitgesteld cadeau voor ons pa zijn 60ste verjaardag. Dat was heel gezellig! Met wat vrienden zijn voor het eerst naar een Formule 1 GP geweest, in Budapest. Geweldig om dat mee te maken. Dit jaar hebben we tickets voor de GP in Oostenrijk maar dit zal vermoedelijk niet doorgaan. En binnen het voetbal was natuurlijk de promotie van 2 jaar geleden, geweldig!

Nog iets meer?
Jazeker. Ik las in een artikel op het ED (https://www.ed.nl/amateurvoetbal/deze-zuidoost-brabantse-clubs-dienen-een-verzoek-tot-promotie-in-bij-de-knvb~a98aa9a2/) dat het bestuur van Bladella overweegt om promotie naar de tweede klasse aan te vragen. Ik zou het bestuur willen vragen om dit vooraf eerst goed te overleggen met de aangewezen personen binnen de selectie, hoofdtrainer/hoofdleider/aanvoerder, om te weten hoe die hierin staan, alvorens een beslissing te nemen…

Wie wordt de volgende geïnterviewde in deze Corona-serie? Waarom?
Ik wil het stokje graag doorgeven aan mijn maat van de kantine, Harrie Korsten. Ik heb hem al lange tijd niet meer gezien of gesproken. Ik ben benieuwd hoe het in deze aparte tijd met hem gaat …
 


 
www.bladella.nl
Een enorme brand, vrijdag op het Kempisch Bedrijvenpark, bij een van onze oudste sponsoren transportbedrijf ‘Van der Heijden  Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf 1 juni worden de corona maatregelen weer versoepeld. Voor jeugd t/m 18 jaar vervalt dan de anderhalve meter regel. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Ook de overige seniorenteams kunnen vanaf deze week weer trainen. Uiteraard op 1,5 meter en alleen op kunstgras! Lees verder »
 
www.bladella.nl
"Bestuur van Bladella doet géén verzoek om promotie bij KNVB." Voorzitter René Walen-berg: "Om misverstanden te voorkomen deel ik de… Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »