Nieuws

Gesprekken in de coronatijd deel 2

www.bladella.nl
Op uitnodiging nu Geert van Overbeek: “Normaal gesproken gaan we het komend jaar voor het kampioenschap”

Wat merk jij thuis en bij je werk van de anderhalve meter- maatschappij? 
We zijn veel thuis, zowel voor mijn werk als privé. Ik werk als rayonmanager bij MotracLinde. Ik hou me bezig met het adviseren van warehouse-inrichtingen op het gebied van intern transportmaterieel. Normaliter ben ik onderweg naar klanten, nu gebeurt dat grotendeels via skype-vergaderingen. 

Waarover ben je in de afgelopen tijd, wat betreft Corona, onder de indruk?
De grote mate van impact op de gehele samenleving. Maar vooral ben ik onder de indruk van ondernemers die in deze bizarre tijd met zeer creatieve ideeën de zaak draaiende proberen te houden. 

Wat doe je om de lichaamsconditie vast te houden. Hoe bevalt het?
Na mijn kruisbandblessure ben ik lang blijven fitnessen bij Fysiotherapie Bladel. Daarmee wilde ik mijn knie sterk houden. Gelukkig kreeg ik daarvoor ook afgelopen januari het idee om een kleine fitnessruimte op zolder in te richten, waar ik nu voornamelijk krachtoefeningen doe. Daarnaast ga ik twee keer in de week een rondje hardlopen en stap ik incidenteel op de racefiets. Het bevalt goed, maar het voetbal wordt door mij toch wel enorm gemist.

Jullie zouden op 1 mei gaan trouwen. Dat wordt moeilijk. Hoe is dat opgelost?
Inderdaad, dat was het plan. Helaas hebben wij onze bruiloft moeten verzetten. Dat werd duidelijk na de maatregelen van 23 maart. Het is jammer, maar het is een zeer begrijpelijk besluit van de overheid. We zouden nog wel kunnen trouwen op 1 mei maar dan in een zeer beperkt gezelschap. Wij waren het er snel over eens dat dat voor ons geen oplossing is. We hebben een nieuwe datum gevonden in september.

Hoe kijk je qua sfeer en prestaties terug op het afgelopen voetbalseizoen?
Om dat in één woord samen te vatten: trots. Er heerste een uitstekende sfeer binnen de groep en de resultaten van ons in het eerste waren ook fantastisch. De tweede periode hadden we net gewonnen. We stonden in de stand aan kop met één wedstrijd minder dan Unitas ’59 en met negen punten voorsprong op nummer drie, onze aartsrivaal Reusel Sport.

Wat valt er volgend seizoen voor Bladella 1 nog te winnen?
Het is een harde tik dat een succesvolle competitie als deze zo’n abrupt einde krijgt. We hebben een jonge groep die komend seizoen weer een jaartje volwassener en meer ervaren is geworden. Daarnaast is de selectie dan versterkt met de teruggekomen Joris Hermans en ook enkele jeugdspelers. Dat komt de concurrentie alleen maar ten goede. Mocht de samenstelling van de competitie hetzelfde blijven, en geen team extreme versterking krijgt, durf ik wel te zeggen dat het kampioenschap de droom moet zijn. 

Hoe is het verhaal van het uit de hand gelopen rondje op je dertigste verjaardagsfeest afgelopen?
Haha, ja wat moet ik daarvan zeggen? In januari had Radio 538 het programma ‘hierrr-met-je-rekening’. In november werd ik 30 en had ik een feest gegeven in de Tipmast. Die rekening had ik nog liggen Onder het motto: ‘wie niet waagt, wie niet wint’, heb ik die ingestuurd naar dat programma. Daarbij hoorde het verhaal dat ik een rondje had gegeven dat gruwelijk uit de hand was gelopen. Hoe het afliep? Klik maar eens dan hoor je hoe dat ging.
https://www.538.nl/hierrr-met-je-rekening/geert-gaf-een-heel-duur-rondje-op-zijn-verjaardag 

Wie wordt voor jou de volgende geïnterviewde in deze Corona-serie? Waarom?
Vraag Teun Grimbergen maar eens. Die is al ruim een jaar aan het sukkelen met een flinke blessure maar hij is toch iedere zondag van de partij om ons aan te moedigen.  

 


 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven