Nieuws

Lid van Verdienste Kees van Limpt is overleden

02 april 2020
www.bladella.nl

Bladella heeft een markant clubman verloren. Kees van Limpt, 85 jaar oud, woonde al twee jaar in zijn kamer aan de


Cederdreef in Verpleegtehuis Oktober. Hij is daar deze week overleden. Kees en zijn onafscheidelijke vrouw Jo hebben drie zoons: Wil, Gerwin en John en zeven kleinkinderen.  

Wij herinneren ons Kees graag als beheerder van de kantine op sportpark de Smagtenbocht. Samen met zijn vrouw Jo en hun zoons, vormde hij een geweldig team dat tussen 1975 en 1990 zorgde voor ‘de gezelligste huiskamer van Bladel’. Wij herinneren ons graag de tijd van de verbouwing van de kleedlokalen, de tijd van de drukke ijsbaan met koek en zopie, de tijd van het kampioenschap van Bladella één en twee en drie in 1988 en daarbij de wedstrijd tegen PSV. Kees sprak er met liefde en weemoed over. En dat hij nadien op dinsdagavond gastheer bleef, zolang het kon, tekent zijn onvoorwaardelijke clubliefde. Kees, dank daarvoor.

Bij Kees en Jo staat de onderscheiding als lid van Verdienste in 2009 voor hun trouw aan de club op grote hoogte. Die erkenning voor hun inzet is heel bijzonder gebleven. Gezelligheid bij Bladella bleef voor Kees voorop staan en daarom is het fijn dat hij met Jo nog jaren alle wedstrijden van Bladella 1 heeft kunnen volgen. Het deed hem goed daarover te kunnen meepraten. Maar zijn lichamelijke beperkingen speelden steeds meer op en maakten het leven moeilijker. Daarom moest hij jammer genoeg steeds meer van zijn omgeving, en dus ook zijn Bladella, afscheid nemen.

VV Bladella wenst de familie en de vele vrienden sterkte bij dit afscheid.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven