Nieuws

Hoe gaan we om met het Coronavirus?

09 maart 2020
www.bladella.nl
Nu het Coronavirus zich in Nederland en speciaal in Brabant nog steeds lijkt te verspreiden, krijgen we vaak de vraag of dit gevolgen heeft voor onze trainingen en de wedstrijden.

Onze voorzitter heeft hierover vóór het weekend nog contact gehad met de KNVB. Bladella volgt de richtlijnen van de voetbalbond bij de waarschuwingen en de aanpak van het virus.

De bond staat in nauw contact met het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu), de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn.

Deze instanties houden alle berichten nauwlettend in de gaten. Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die mogelijk ook het voetbal raken, dan zal dit zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden. Voor de meest actuele informatie over het coronavirus kan iedereen terecht bij de website van het RIVM.

Er is besloten om voorlopig het handen schudden met medespelers, tegenstanders en scheidsrechters te vermijden. Daarnaast adviseert de KNVB om een eigen bidon of waterfles te gebruiken. Ben verder allemaal alert op je basishygiëne.

Hieronder een veel voorkomend rijtje van de afgelopen dagen:
    • Was je handen regelmatig met zeep.
    • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
    • Gebruik papieren zakdoekjes.
en géén handen schudden meer voorlopig!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven