Nieuws

Zondag 1 maart: Super Sunday!

28 februari 2020
www.bladella.nl
Een machtig mooi voetbal-programma! Met aan de Bos-singel de topmatch Bladella - MMC. Revanche & periode 2..!?

Storm Ciara waaide drie weken geleden ook alle ballen van de voetbalvelden. Zondag wordt dat programma afgewerkt. Daarmee starten voor blauwwit twee belangrijke (én mooie) voetbalweken. Met vijf verliespunten minder dan de concurrentie (en nog drie wedstrijden te gaan) moet periodetitel ‘twee’ a.s. zondag - dan toch zeker volgende week in Budel - binnen te halen zijn.
Nog meer!
Tussendoor - ook niet te versmaden - krijgen we nog een mooie bekerpot voorgeschoteld. Komende donderdag op sportpark ‘de Leemkuilen’ in Best is de inzet de kwartfinale van de districtsbeker. Dat zal wel heel zwaar worden, want 1e klasser Best Vooruit is dan de tegenstander. Maar Bladella als bewezen cupfighter kan in haar blauwwit nauwelijks afgaan. Maar eerst, vele malen belangrijker, aan de Bossingel een goed resultaat behalen tegen sv Moesel vv Megacles Combinatie uit Weert.

Niet te geloven
"Het is eigenlijk niet te geloven dat wij (MMC) hebben gewonnen. Met kunst en vliegwerk wist onze verdediging alle pogingen van Bladella te pareren. Toch blijven zij een geduchte kandidaat voor de periodetitel en een topklassering aan het einde van het seizoen. Een gelukkige zege voor een hardwerkend MMC." Dat bericht uit 't Limburgse van vijf maanden terug kan nog zo sympathiek klinken, het dient nog wel rechtgezet te worden. De Weerternaren komen nu op tegenbezoek. Heel duidelijk wat er dient te gebeuren…!

Werklust
Het karakter van de Weerter blauwbroeken wordt het best omschreven als een fysiek sterke ploeg met bovenmatig veel werklust. Een ploeg die met hard werken constant kan blijven gaan. En dat ook op kan brengen! Voorin zijn Steven Boelaars (hij was matchwinner in Weert) en vooral de snelle nr. 15 Vital Schaeken (30) altijd dreigend. Ook linkshalf Chadly is heel behendig én snel. Verdedigen kunnen ze als de beste, heeft Bladella ervaren. Met Sander Vaas en aanvoerder Ralph Tobben (met 1e klasse ervaring) als centraal duo - en daarachter niet te vergeten op doel de lange sluitpost Dino Julicher - kan coach Roy Schijven vertrouwen op een ijzersterke defensie. Schijven (ook volgend seizoen in dienst) was als voetballer o.a. actief bij Panningen en Wilhelmina’08. Een echt voetbaldier, want hij was ook al 11 jaar jeugdtrainer bij VVV Venlo. Hij heeft een karakterteam staan dat flink strijd wil leveren én met die handige en snelle spitsspelers (let daar voor op!) super gevaarlijk is in de omschakeling.

Super Sunday….

12:00

14:30

14:30

20:00

20:45

21:00

Bladella 2

Bladella

PSV

Ajax

Juventus

Real Madrid

-

-

-

-

-

-

Sarto 2 (beker)

MMC Weert

Feyenoord

AZ

Inter Milan

FC Barcelona

Als dat geen machtig mooi voetbalprogramma is...!!

'Storm Ciara' maakte enkele weken terug mascotte Tigo van der Ham werkloos. Tigo's tas, gevuld met 'geluk', staat nu weer klaar om - indien nodig - zondagmiddag te gebruiken bij Bladella - MMC. Revanche op de 'gestolen' nederlaag in Weert is de opdracht voor de Schippers’ mannen.
Enne... er staat een periodetitel op het spel ! Tijd voor een feestje!!
Dat het een SUPER SUNDAY mag worden..!!

We zien mekaar!


 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven