Nieuws

Bladella in trek voor trainingskampen

09 januari 2020
www.bladella.nl
Evenals vorige jaren zijn er in deze periode weer een aantal ‘vreemde’ selecties in gastvrij Kempenland neergestreken.

Een selectieweekend begin januari ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft is een trend die in voetballand al wat jaren is ingeburgerd.
De fitheid dient na de feestdagen wat aangescherpt te worden en bovenal wordt in zo’n 'weekend van huis’ stevig aan teambuilding gedaan.
Voor vakantieparadijzen als ’t Vennebos, Ten Vorsel, Ganzenhof en de Biestheuvel - om maar wat te noemen - is de Bladella accommodatie vlak in de buurt. Én ideaal omdat de Smagtenbocht beschikt over twee gecertificeerde kunstgrasvelden. Er is zoveel vraag naar, dat er deze keer diverse selecties zelfs doorverwezen moesten worden.

Vorig weekend waren 3e klasser Zundert en de JO19-1 selectie van sv Den Hoorn uit Delft (3e Divisie) te gast en volgende week komt ook 3e klasser ODB (Ons Doel Bereikt uit Den Haag) aan de Bossingel een training afwerken. Komende zaterdag 11 januari is het helemaal volle bak bij Bladella. Behalve twee jeugdwedstrijden (JO15-1 en JO17-1 oefenen tegen respectievelijk DESK en Hilvaria) maken liefst zes clubs van elders gebruik van ons kunstgras.

Zwartewaal
Dat is een dorpje (2.000 inwoners) in de Zuid-Hollandse gemeente Brielle in Zuid Beverland vlak bij de Rotterdamse Maasvlakte. Het vaandelteam speelt op zaterdag in de 4e klasse I. ’s Morgens wordt getraind en ’s middags fungeert 2e klasser E.FC. in een oefenpartij als sparringpartner.

‘s-Heer Arendskerke
Deze vereniging huist in Zeeland, tussen Goes en Middelburg. Zij komen met een bijna 50 man sterke groep naar de Kempen. Na een uitstekend seizoen kon in afgelopen zomer het kampioenschap van 3A (zat.) gevierd worden. Hun tweede selectie traint in de voormiddag en voor een afsluitende oefenpartij van de eerste selectie heeft men Reusel Sport/Cotrans naar de Smagtenbocht weten te strikken.

sv Erasmus
Dat is één van de ongeveer veertig (!) voetbalclubs uit Den Haag. De club ontstond in 1997 uit een fusie tussen GDS (Groot Door Samenwerking) - in 1935 ontstaan als fusie tussen Graaf Floris en SDS) en Pancratius (anno 1916). In district West II speelt het overgrote deel op zaterdag. Erasmus heeft zowel een zaterdag als zondag tak, waarvan de laatste te gast is bij Bladella. Beide vaandelteams komen uit in de 4e klasse. Sv Erasmus is via klasgenoot Hoogeloon op de Smagtenbocht terecht gekomen.Vol programma
Met al die trainingen en wedstrijden zaterdag volle bak op de kunstgrasvelden! Iedereen is uiteraard welkom!
Met al die selectiegroepen ‘op kamp’ bij Bladella gaat het natuurlijk dan in de kantine ook een supergezellige boel worden. Carla met haar crew is er klaar voor!

Bladella selectie
Ook de complete selectie is komend weekend ‘elders’ in voorbereiding op de belangrijke tweede seizoenshelft. De Schippers’ mannen mogen zich immers winterkampioen noemen. Maar de minimale verschillen in 3D maken dat er wel heel veel kapers op de kust op de loer liggen. Een enkele misstap kan al 'n duikeling in de ranking veroorzaken.
Als dat vermeden kan worden kan 't wel eens een hele mooie competitie worden. En daar gaan we natuurlijk met z’n allen voor...! Ook in de beker doen zowel ‘t urste als ’t twidde nog volop mee.
De formatie van Harry la Vallette herstart de competitie al weer over 14 dagen, namelijk op zondag 26 januari, thuis tegen Gestel. Bladella 2 begint een week later: zondag 2 februari FC Tilburg 3 - 2e (aanvang 13 uur)

Onderstaand het wat gewijzigd programma tot die tijd.

BEKER

do. 16-jan   20:00

Nuenen 1

-

Bladella 1

oefen

zo. 19-jan    12:00

Bladella 2

-

Netersel 1

oefen

di. 21-jan    20:15

Brabantia 1

-

Bladella 1

oefen

                    20:15

Bladella 2

-

Hoogeloon 2

BEKER

di. 28-jan     20:15

Bladella 2

-

VOAB 2



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven