Nieuws

Nieuwjaarsloterij weer een succes. Bedankt!!

06 januari 2020
www.bladella.nl
Het nieuwe jaar ging weer van start en dus was er de uitslag van de loterij. Een supermooie opbrengst.Jeugdleden bedankt

De traditie van Bladella wil dat er de eerste vrijdag van het jaar voor de leden een nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd. Afgelopen 3 januari was de kantine goed gevuld en zorgde onze voorzitter er voor een terug- en vooruitblik. Het officiële gedeelte van deze bijeenkomst is niet compleet als daarbij de uitslag van de Nieuwjaarsloterij niet bekend wordt gemaakt. Zo ook weer dit jaar.

Recordopbrengst
In 2019 hadden we een recordopbrengst voor de bekendste loterij van Nederland. Zou het de jeugdleden lukken om dit ook dit jaar weer zo’n mooie opbrengst te realiseren voor de jeugdafdeling van Bladella? Jazeker, ook de nieuwjaarsloterij 2020 was een groot succes. Er gingen 204 jeugdleden van de teams JO10 t/m JO15 en MO11, MO15 langs bij familie en bekenden en ook langs bij vele andere deuren in het Bladelse om de loten aan de man/vrouw te brengen. Met een opbrengst van maar liefst € 8.478 zijn wij supertrots op alle verkopende jeugdleden.

Niet alleen ‘consumeren’
Een belangrijk nevendoel van deze Nieuwjaarsloterij is dat ook onze jeugdleden van jongs af aan leren dat een lidmaatschap van een vereniging niet alleen betekent dat je sport “consumeert”, maar dat je als lid ook wat terug doet voor de vereniging. En daarbij kunnen we op deze manier ook de contributie voor de jeugdleden op peil houden.

De beste verkopers
Traditiegetrouw zetten we de bestverkopende jeugdleden, en het team dat gemiddeld de meeste loten heeft verkocht, in het zonnetje. Voor de tien bestverkopende jeugdleden krijgen een ‘e-sports clinic’ bij PSV’. Daarmee worden ze ook op ‘virtueel’ voetbalgebied bijgespijkerd. De verhalen van de winnaars van vorig jaar zorgden ervoor dat velen een stapje extra zetten om veel loten aan de man te brengen. Vooral door de teams JO10 en JO11 werden gretig extra boekjes opgehaald om te verkopen.

Topverkopers 2020     Voorste rij: Melle Lavrijsen, Tim van Gompel, Thijn Peijs, Yordi Markhorst
     Middelste rij: Lex Fischer, Jorn Op de Beek
     Achterste rij: Lieke van Limpt, Thijme Janssen, Bram Kraaijvanger, Sil van Avendonk


Hadden we vorig jaar al een “Topverkoper aller tijden”, dit jaar is dat record direct alweer gebroken. Tim van Gompel wist maar liefst 500 loten te verkopen. Tien volle boekjes heeft Tim verkocht. Om hem extra te bedanken voor zijn grote bijdrage, kreeg Tim door keeper Jeroen Zoet gesigneerde keepershandschoenen. De spelers van het team dat, gemiddeld, de meeste loten heeft gekocht ontving een mooie voetbal. Het team JO10-1 ging met deze mooie prijs aan de haal. Zij verkochten met zijn achtenen maar liefst 1.113 loten.

JO10-1 best verkopende team
Alle jeugdleden hartelijk bedankt voor jullie inzet!!

Klik voor de trekkingslijst
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven