Nieuws

Herfstkampioenen in aantocht ! ? !

05 december 2019
www.bladella.nl
Nog maar drie competitie zaterdagen telt deze maand. Enkele teams strijden nog mee voor de herfsttitel… Spannend!

De KNVB hangt aan de najaarscompetities geen officiële titels vast. Van de teams ‘Onder Tien’ en jonger worden al helemaal geen uitslagen en rangschikkingen meer bijgehouden. Dat scheelt ieder halfjaar wel flink wat kampioenen…
De verenigingen denken daar over het algemeen wat anders over. Als je de sterkste bent van een reeks mag je dat uitdragen. Als er iets te vieren valt, moet je ‘feesten’! Toch?!
         Bij de winterstop worden de standen door de bond alleen gebruikt om tot een zo eerlijk mogelijke nieuwe indeling voor de voorjaarscompetitie te komen. Dat is althans de doelstelling. De nieuwe voorjaarscompetitie voor de reeksen begint overigens pas weer op 1 februari van het nieuwe jaar. De nieuwe indelingen daarvan worden volgens planning op 10 januari bekend gemaakt.
 

JO15-2



 

Razend spannend in deze klasse. Team JO15-2 staat bovenaan gelijk in verliespunten met Budel, UNA en de Raven. Zaterdag al haar laatste wedstrijd en wel in ’t hol van de leeuw bij Budel! Een andere topper is dan ook UNA - De Raven! Met de Raven - Budel wordt volgende week de competitie afgesloten…. Zonder te spelen zaterdag 14 december kampioen worden….? Winnen in Budel is in ieder geval noodzaak. Succes!!
 

JO15-3



 

Ook spannend in die klasse! één verliespuntje meer dan EFC en gelijk met RKDSV, waar afgelopen zaterdag jammerlijk van werd verloren (2-3). Een heel klein kansje dus…. Ook Casteren/Netersel met een puntje achterstand, zit nog op dat dunne vinkentouw. Eigenlijk nog drie duels te gaan, maar er staan er nog maar twee (DBS uit en Vessem/DEES thuis) gepland …. (??)  Wie ’t weet, mag ’t zeggen…!!
 

JO13-1



 

Onder de bezielende leiding van Wesley Winkel is dit team supersterk bezig. Ze gaan dan ook aan kop, maar slechts met één punt voorsprong op Wodan. Met veertienen in de poule, dan zouden er nog vier wedstrijden gespeeld moeten worden om de competitie af te maken. Er staan er slechts nog drie geprogrammeerd: DVS, Acht en Woenselse Boys…..
 

JO11-1



 

Voor dit team zijn er nog twee partijen te gaan en die staan wél ingepland! Winnen van Acht en Best Vooruit (allebei thuis) is wel nodig. Want dit team staat nog een punt achter op V’waard en gelijk met RKVVO en Geldrop, met daar weer kort achter Wilhelmina Boys, Best Vooruit en DBS. Ongemeen spannend dus. Enne ... ook afhankelijk van een handvol andere uitslagen!
 

JO19-1



 

Bladella's jeugd vaandelteam staat nog steeds bovenaan (ondanks een paar mindere wedstrijden)!
Zelfs is deze hoofdklasse werd tot nu toe om ‘bijna niks’ gespeeld. Eindigen bij de eerste zes zou normaal recht geven om in de voorjaarsreeks in de 'kampioenspoule' uit te mogen komen. Nog 3 duels hebben de mannen van Jeroen Schilders te spelen om zich 'H
erbstmeister' te mogen noemen. Driemaal ook 'uit'! DBS - Brabantia - Acht. De voorsprong op naaste belager VOAB bedraagt slechts één punt.


Iedereen veel succes (en vooral veel voetbalplezier!) gewenst in de laatste drie speelzaterdagen van 2019!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven