Nieuws

We zoeken een nieuwe voorzitter!

20 november 2019
www.bladella.nl
René Walenberg heeft aan-gegeven dat hij in september, na 12 jaar, stopt als voorzitter van onze vereniging Bladella. 

Een werkgroep gaat op zoek naar een opvolger. Als eerste stap deze oproep via de nieuwsbrief, mail en site aan alle leden, actief en rustend, vrijwilligers, maar ook ouders van jeugdleden om over de opvolging na te denken en mogelijk daarop te reageren.

Wat verwachten we? 

Van de voorzitter wordt verwacht dat hij op een positieve, enthousiaste en correcte manier leiding geeft aan de verschillende commissies in de organisatie van onze voetbalclub. 
Hij leidt de ledenvergadering en de maandelijkse bestuursvergaderingen.  

Naar buiten, naar de gemeente, naar sponsoren, de pers en ook de andere verenigingen is hij de spreekbuis die de goede naam en de belangen van Bladella op een reële manier en met enthousiasme naar buiten brengt. Als voorzitter zien we hem ook graag meezoeken naar mogelijkheden om de clubbinding te versterken. Dat hij de verrichtingen van de verschillende teams en de selectie volgt, lijkt vanzelfsprekend.

Wie zoeken we?

Hierboven wordt over de voorzitter gesproken als een ‘hij’. We nodigen uiteraard ook dames uit die interesse hebben om te solliciteren op deze vrijwilligerstaak. We zoeken ook buiten onze vereniging en/of bij ouders van onze jeugdleden naar geschikte kandidaten.
Als je jezelf niet ziet als een toekomstig voorzitter, maar wel iemand kent die interesse en kwaliteiten heeft, vragen we je om die naam of namen door te geven aan de werkgroep.

Waar kan je reageren?

De commissie bestaat onder andere uit Tom Maas-sr (voorzitter) en verenigingssecretaris Betty Wijnen. Reacties op deze oproep kunnen het best via de mail secretaris@bladella.nl naar haar gestuurd worden. Zij geeft ook antwoord op vragen die je mogelijk nog hebt. Graag heeft de werkgroep reacties vóór 15 december binnen om daarna een voorlopige balans op te maken. Uiteraard zal met alle informatie en correspondentie zorgvuldig worden omgegaan.

Bij voorbaat dank voor het meedenken en uw reactie(s)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven