Nieuws

Ook jeugdprins 'Bram d’n Urste' is Bladella lid

17 november 2019
www.bladella.nl
Carnaval '20 heeft in ’t Mugge-ziftersrijk weer 'n hoog ‘blauwwit Bladella’ gehalte. Bram, Sem, Jorn en Rik & Johan: Alaaf!!

Jeugdprins Bram d’n Urste
Bram van de Ven uit de Margrietstraat is 12 jaar oud en houd van voetballen en speelt sinds kort bij de JO13-1 op de rechterflank. Dat team onder leiding van Wesley Winkel en Rob Schilders is de trotse koploper in hun competitie! Zijn zus Maud voetbalt ook (MO11) en zit ook in de Jeugdraad!
Sinds afgelopen zomer is Bram ballenjongen bij Jong PSV. Uiteraard is hij dus grote fan van PSV waar hij al een paar keer een clinic heeft gevolgd. Het was voor hem dan ook een superleuke dag toen hij werd 'overvallen' bij PSV door Freek Bijnen met de vraag of hij prins wilde zijn. “NATUURLIJK!” Samen met Prinses Ise regeren zij komend carnaval over de Muggelarven.

Adjudant Sem
Sem Lewiszong is geboren op 16 mei 2008. Sinds zijn 5e voetbalt hij al bij Bladella. Op dit moment speelt hij in de spits bij JO13-2. Sem zit doordeweeks in groep 8 op de Toermalijn bij juf Carola en juf Anne. Naast een balletje schoppen is hij ook dol op een balletje slaan op de golfbaan. Hij speelt op Midden Brabant (Esbeek) en op de Achterste Hoef hier in Bladel. Sem wilde heel graag adjudant worden samen met Johan (2.0) van Spreuwel!

Nar Jorn stelt zichzelf voor:
“Ik ben Jorn op de Beek, 10 jaar en ik woon samen met mijn ouders, broer Sten en zusje Elin. Ik zit in groep 7 van basisschool De Toermalijn. Ook ik voetbal nu al 5 jaar bij Bladella, dit seizoen speel ik als middenvelder bij de JO11-1. Mijn trainers zijn Rob van Avendonk, Dolf Meijer, Jorin Fischer en Lucas Op de Beek.
Behalve voetballen is ook trampolinespringen een hobby van mij. Ik wou supergraag Nar worden met carnaval 2020 en heb ik daarom een filmpje ingestuurd waar ik grapjes uithaalde bij mijn zusje…. Met een smoes werd ik daarna naar Jump Xl gelokt waar ik 'overvallen' werd door Freek en Hein. Ik was heel erg geschrokken maar was superblij, want ze kwamen vertellen dat ik Nar ben met Carnaval 2020!!”

Als echte Bladella ‘mannen’ waren zij natuurlijk ook al eens mascotte….
      * Bram bij Bladella - Valkenswaard  3-0 / 29-okt-'17 
      * Sem bij Bladella - Dommelen  1-1 / 4-feb-'18
      * Jorn bij Bladella - RPC  2-1  / 24-feb-'19

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven