Nieuws

Onze nieuwjaarsloterij loopt als ’n trein!

16 november 2019
www.bladella.nl
We hebben tot nu zo'n 2500 verkochte lootjes mogen verwerken (daarvan zijn de boekjes met opbrengst al ingeleverd) van 52 jeugdleden. We hebben dus nog boekjes te ontvangen van zo'n 150 jongens/meisjes. En we zien dat de jongste jeugd weer het meest actief is en dat zij ook weer steeds nieuwe boekjes komen ophalen.

Eentje spant daarbij toch wel de kroon: Tim van Gompel. Hij heeft zijn 9e en 10e boekje opgehaald. Zijn streven is om de topverkoper aller tijden te worden! En als ie van het 10e boekje een lootje heeft verkocht, is hij zijn neef en topverkoper aller tijden tot nu toe (Yordi Markhorst) voorbij. Tim is zo creatief met de verkoop, hij neemt de lotenboekjes zelfs mee naar uitwedstrijden (zoals Spoordonk) om ook daar bekendheid te geven aan onze Bladella loterij.
Een reminder aan de jeugdleden voor in te leveren is zeer welkom. Komende maandag-dinsdag-woensdag (18-19-20 november) gaat het nog even storm lopen !!
Kom op met die laatste lootjes!

Enne jeugdleiders, herinner je teamleden nog even en spoor ze aan!

By the way?? Heb jij al nieuwjaarsloten??


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven