Nieuws

Bram gaat nog steeds voor: Actieheld 2019!!

11 oktober 2019
www.bladella.nl
Dank, dank voor de ingeleverde mobieltjes en ook voor de stem-men op Bram (zondag wordt ie 12 jaar!) voor ‘Actieheld 2019’

Maar wat was het koud en nat afgelopen zondag. Voor Bram duurde de wedstrijd te lang om tot het einde te blijven. Met zijn vader en zijn moeder was hij er wel op tijd om de gebruikte mobieltjes in de bak te doen en om te vragen op hem te stemmen. Bram heeft een spierziekte en wil door mee te werken aan het recyclen van mobieltjes een positieve bijdrage leveren aan het milieu.

Maar er kan nog steeds gestemd worden. Bram veronderstelde dat de tijd om te stemmen na afgelopen zondag voorbij was. Maar nu is de actie van het prinses Beatrixfonds verlengd. Die loopt door tot aanstaande maandag en dus kan er tot en met zondag gestemd worden. En laat Bram nu net op zondag, de dertiende, jarig zijn. Hij wordt dan twaalf jaar. Het zou heel mooi zijn als hij de tachtig stemmen die hij nog nodig geeft om ‘Actieheld 2019’ te worden op zijn verjaardag bij elkaar kan krijgen.

Bladella kan hem dus nog helpen. Heel eenvoudig, klik op deze link en geef je stem aan Bram. Je kunt hem natuurlijk ook nog helpen door mobieltjes bij hem aan huis af te geven. Aan de voordeur van Doolandweg 52 staat een pedaalemmer waar die in terecht kunnen. Bram en zijn ouders zorgen er dan voor dat die op de goede plek terecht komen om later een tweede leven te beginnen.

Nogmaals dank allemaal voor de mobieltjes en ook voor de stem voor Bram!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven