Nieuws

Het F-kamp komt er weer aan!!!!

10 oktober 2019
www.bladella.nl
Zondagnamiddag en maandag morgen is het sportpark weer het terrein voor de jongens en de meiden van JO-8, JO-9 en JO –10, en ook wel een beetje van hun papa’s en mama’s, en enkele broers en zusjes….

En dat gebeurt allemaal onder leiding van Sophie, Miranda en Pako. Dat wordt dus de moeite waard!!

Ondertussen hebben zich 59 kinderen opgegeven om mee te doen aan het kamp. Daarbij kunnen die dan op het sportpark blijven slapen maar er is nog veel meer te beleven. Om vijf uur (17.00 uur) worden de deelnemers in de kantine verwacht voor de ontvangst. Om half zes wordt er gegeten, lekkere frites en smakelijke snacks uit onze eigen snackbar. Ouders, broers en zussen die willen mee eten hebben dat kunnen doorgeven. Daarvoor hebben zich al 190 (!!) personen opgegeven.

Rond half negen (20.30 uur) beginnen groepjes aan een circuit van zes spellen. Daarbij gaat het minder om de (top)prestatie maar veel meer om het plezier en het samenwerken. Op maandagmorgen is er eerst natuurlijk een ontbijt waaraan alle deelnemers aanschuiven. Dan komen er allerlei lekkere dingen op tafel en er is mooie achtergrondmuziek. Heerlijk smullen maar…. Om half tien gaan we voetballen, we zijn toch een voetbalclub, nietwaar?

Dat wordt een mixtoernooi waardoor ieder team een paar wedstrijdjes kan voetballen en iedereen genoeg aan de beurt komt. Bij deze wedstrijdjes zijn de ouders en ook broers en zussen weer welkom om te supporteren. Om twaalf uur (12.00 uur) zouden we willen dat alle kinderen van het kamp weer op het sportpark opgehaald worden.

Hopelijk kan iedereen dan terugzien op een mooi kamp. Bij deze willen we natuurlijk iedereen die komt meehelpen daarvoor alvast bedanken. Over een paar weken zien we dan een verslag en de foto’s terug in het clubblad, de Fakkel.

Tot Bladella!!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven