Nieuws

MS Schippers 3 jaar langer hoofdsponsor

07 oktober 2019
www.bladella.nl
Hoofdsponsor van v.v. Bladella is momenteel MS Schippers.
De huidige overeenkomst eindigt op 30 juni 2020 aan het eind van dit seizoen.

MS SCHIPPERS NOG 3 JAAR HOOFDSPONSOR VAN voetbalvereniging BLADELLA


De samenwerking tussen onze beide organisaties is van twee kanten goed bevallen.
MS Schippers startte 3 jaar geleden als hoofdsponsor om op die wijze een grote Bladelse vereniging die diepgeworteld is in de gemeenschap (1 op de 10 inwoners is lid van Bladella) te steunen en daarmee een bijdrage te leveren aan diezelfde Bladelse gemeenschap. Een mooie vorm van wederkerigheid tussen een snel groeiend internationaal opererend bedrijf uit Bladel met “passion for farming” en een florerende vereniging met “passie voor voetbal”.
Daarom zijn wij beiden trots te kunnen mededelen dat het hoofdsponsorschap door MS Schippers na afloop van dit seizoen nog eens met 3 jaar wordt verlengd.
Wij zullen de aankomende 3 seizoenen (1 juli 2020 tot 30 juni 2023) weer alles in het werk stellen om de goede naam van MS Schippers en voetbalvereniging Bladella op een positieve wijze uit te dragen.

Bladel 6 oktober 2019

v.v. Bladella
MS Schippers

(persbericht)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven