Nieuws

RABO ClubSupport actie gestart

30 september 2019
www.bladella.nl
Jij bent lid van de Rabobank? Mag Bladella dan op één of (nog liever) twee sterren van je rekenen!?! Alvast zéér bedankt!

Rabo Clubsupport heette voorheen de Rabobank Clubkascampagne. Op deze wijze verdeelt de bank haar sponsorbudget jaarlijks onder verenigingen en stichtingen in de regio.

Bij de leden van de Rabobank is de afgelopen dagen een persoonlijke stemcode (digitaal of per post) bezorgd. Met die code kun je vijf sterren uitdelen aan jouw favoriete verenigingen/stichtingen (max 2 per favoriet doel).
Deze actie duurt tot 27 september t/m 11 oktober.

Mag Bladella ook op jouw support rekenen?!
Dan zou het fantastisch zijn als ook je familie, vrienden en kennissen een stem geven aan onze vereniging. Kleine moeite, groot resultaat.

Alleen leden van Rabobank De Kempen kunnen stemmen
Als je klant bent, ben je nog niet automatisch lid. Als rekeninghouder van de Rabobank nog geen lid? Gauw doen, dan kan je de volgende keer ook meestemmen in deze campagne.
Klik hier om direct lid te worden van de Rabobank.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven