Nieuws

Laatste weekend foto’s knippen

26 september 2019
www.bladella.nl
Nog 20 teams dit weekend op de foto (+’n kwak niet-actieven) en het giga karwei voor onze fotogroep is weer top geklaard.

Complimenten van organisatie én onze fotografen voor het gedisciplineerd verloop van de eerste sessie vorige week! Het liep dan ook als een trein! Een kleine 800 flitslichtjes zorgden voor ‘beste’ foto’s o.a. ter verfraaiing van onze gewaardeerde clubwebsite.

Achter de schermen wordt ook al weer hard gewerkt om alle team- en ‘pas’foto’s op onze site te plaatsen. Komend wekend de laatste sessie. Heel graag willen we ‘ons plaatje’ helemaal compleet hebben. Daarvoor hebben we ook foto’s nodig van al onze vrijwilligers en andere niet-actieve leden.


Vorige week nog niet gemeld?!
Een vriendelijk doch dringend verzoek om dan komende zaterdag of zondag even de bestuurskamer binnen te lopen. ‘Geknipt & geschoren’ gewenst - niet noodzakelijk! - en het doet niet zeer….!

 

Dank voor ieders medewerking!


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven