Nieuws

Klaar...?! Af…!! Fuuuuut.....

30 augustus 2019
www.bladella.nl
Zaterdag trappen JO8-4 en JO9-2 om half 9 het seizoen al weer af.   Teammanager: jouw team al gevuld in 't DWF…??

DigitaalWedstrijdFormulier. Een illusie dat alle teammanagers dan al wakker zijn. De scheids mag niet beginnen voordat die formaliteiten, zoals pasjescontrole, zijn geschied. Kunnen we toch op tijd beginnen….?!!

Dit weekend gaat het voetbal weer officieel aan de gang. Traditiegetrouw begint dat met drie weken bekervoetbal. Alle Bladella teams zijn ingeschreven voor de beker. Alleen de winnaar in die halve competitie (poule met vier ploegen) gaat naar het knock-out vervolg van het traditionele bekergebeuren. Na deze beker-opwarming gaan in het weekend van 21/22 september de diverse competities van start.
Schippers’ mannen
Na de zware bekerindeling in vorige episode heeft keuzeheer La Vallette het ‘geluk’ bij zijn nieuwe werkgever ‘rustig’ te mogen starten tegen ploegen aan de onderkant van de regionale voetbalpyramide. Vorig seizoen waren De Valk, het Maastrichtse Scharn (beide 1e klassers) en de sterke 2e klasser VOAB de bekeropponenten. Deze ronde dient gestreden te worden tegen Gloria UC, Netersel en Hulsel. Voor die drie ploegen was de 5e klasse vorig seizoen het strijdtoneel. Met alle respect, maar het worden geen wedstrijden, waarin het voetbalniveau serieus getest zou mogen worden. Het kan wél een graadmeter zijn voor het mentale aspect als karakter en wedstrijdinstelling. Want neem maar aan dat die teams zich niet zo maar naar de slachtbank laten leiden. Als je het negatief stelt kan de gedegradeerde tweede klasser alleen maar afgaan.
Gloria UC Baarle-Nassau
Daar trekken de Schippers’ mannen voor het eerste bekerduel naar toe. Het is meteen ook een wedstrijd die geschiedenis gaat schrijven. In het verleden troffen beide dorpsclubs met beider vaandelteams mekaar nog nooit en de toekomst in is dat ook niet voor de hand liggend.
In Baarle Nassau zag direct na de oorlog in 1945 deze voetbalclub het levenslicht. Als ”Gij Leden Overwint Radicaal In Alles” gedoopt, kreeg de club “Gloria” als roepnaam mee. Drie jaar terug werd met SV Ulicoten gefuseerd en kreeg “Gloria” ‘Ulicoten Combinatie’ toegevoegd. Gloria UC dus en die speelde afgelopen seizoen in 5C. De blauwhemden uit de grensplaats Baarle Nassau konden in de eindrangschikking een 7e plaats laten zien met 28 punten uit 22 (46-48).

Coach Harry la Vallette met zijn Schippers’ mannen kennen hun eerste opdracht.
En de supporters zien mekaar zondagmiddag (aanvang 14:30 uur) op Sportpark Boschoven aan de Sportlaan 20, 5111 BX Baarle-Nassau om dat te aanschouwen.
We zijn weer aan de gang!

Hieronder de speeldagen kalender van seizoen 2019/2020

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven