Nieuws

Kermiswedstrijden

22 augustus 2019
www.bladella.nl
Vol enthousiasme weer fris aan de gang! Blaal kermis komende dagen. Daarna gaan we met z’n allen drie weken bekeren.

Ter voorbereiding op de competitie was er afgelopen periode al volop voetballende bedrijvigheid. Zeker afgelopen week - met de jeugd weer de schoolbanken in - toen de 34 jeugdteams weer in het vertrouwde ritme van tweemaal trainen belanden. Volle bak telkens en dat geeft aan dat we er met z’n allen weer echt zin in hebben!

Enkele teams hebben al wat geoefend. Zo was het vaandelteam een flinke maat te groot voor 4e klasser Bergeijk (7-1) en bij de Bosuilen - de kersverse 2e klasser - werd door Bladella als bovenliggende partij een verdienstelijke 0-0 gescoord. Maar ja, oefenwedstrijden tellen niet. Die zijn er alleen om in het ritme te komen en om wat uit te proberen. Volgend weekend wordt het wat serieuzer. Dan trekken alle 54 teams het clubtenue aan voor hun eerste bekerwedstrijd. Drie weekenden bekeren en daarna start in het weekend van 31 augustus/1 september de competitie.

Helaas, helaas, vorige week viel ‘Hap & Trap’ grotendeels in het water. De weergoden waren flink sikkeneurig en dat dienen zij ‘dus’ 6 oktober goed te komen maken. Dan komt namelijk het geelzwart naar de Smagtenbocht…!
Komende week het andere uiterste: perfect terras- én kermisweer. Zaterdag gaan wat teams - drinkpauzes zijn voorzien, want ’t wordt warm..! - nog wat oefenen. De derde helften van de vier thuiswedstrijden om 18 uur zijn daarom perfecte opwarmers voordat ‘in turp’ Blaal kermis als 4e helft kan gaan dienen.
Nijnsel
De Schippers’ mannen gaan op kermiszaterdag al oefenend de krachten meten met Nijnsel (ook daar is het kermis). Vanaf 2015 speelden de blauwgelen drie seizoenen in de 3e klasse. Bladella mocht in die periode met hen 4x de degens kruisen. Op 'Den Eimert' in Nijnsel (St. Oedenrode) won blauwwit telkens: 0-2 (2015/16) en 0-3 (2016/17). Maar aan de Bossingel was het met respectievelijk 0-1 en 1-2 wel 'mooi' andersom. Vorig seizoen - een jaartje terug in de 4e klasse - werd de Nijnselse trots met vlag en wimpel weer direct kampioen: 64 uit 26 en 67-20 als mooi doelsaldo. Een goeie tegenstander dus voor een nuttige oefenpot.

Let op:
Behalve door de A-selectie en JO19-1 wordt er i.v.m. Blaal kermis komende maandag en dinsdag op de Smagtenbocht NIET getraind.

 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven