Nieuws

Libra ICT Voetbalkamp 2019

17 augustus 2019
www.bladella.nl
Superlatieven kwam men tekort om het slagingsgehalte van het voetbalkamp te beschrijven. Dus daarom volgend jaar weer!

De jonkies Stijn Wouters & Niek Janssen met Jurein Groenland als kampleiding hadden het perfect voor elkaar. Met 63 deelnemers begeleid door een 20-tal kampleiders was het enthousiast Bladella gezelschap als van ouds weer drie dagen te gast op ’t Caves en bij DEES in Wintelré. Met Ingrid van de Ven, Annemiek van de Sande en Giel van de Ven was in en rondom de keuken de kookstaf subliem bemand. Er kon niks misgaan en dat deed het dan ook niet! Behalve dan wat regenwater waarop de fietsende deelnemers onderweg naar het Wèntersel werden getrakteerd...

Om zo’n volksverhuizing voor drie dagen rond te krijgen zijn er flink wat handen én spandiensten nodig. Allereerst sponsor Libra ICT die alle deelnemers met een collectors item-shirt prachtig aankleedde. Albert Heijn Snieders-passage verzorgde het lunchpakket en daar werden ook de grote boodschappen voor een vriendenprijsje gedaan. Gerard de Wit kreeg van zijn baas Van der Heijden Transport een bakwagen mee voor het ‘grof’ vervoer. Wespenbestrijder Jo Kraayvanger leverde het stookhout. Ja, want een kampvuur met BBQ kon natuurlijk niet ontbreken. Carla & Paullino met Harrie op de thuisbasiskantine waren regelmatig nodig. En ook niet te vergeten de gasttrainers die altijd weer iets extra’s bieden.

Zéér bedankt iedereen die dit voetbalkamp weer als van ouds heeft helpen doen slagen!

Maar de grootste complimenten gaan naar de 63 deelnemers! Vooral hun enthousiasme zorgde drie dagen (en twee nachten….) voor een fantastische sfeer. Over een jaar gaan we weer….!!

Voor het voetbalkamp is een facebookpagina aangemaakt. Bekijk die en proef de sfeer mee…

In de Fakkel eind deze maand nog meer met o.a. een live-verslag van Man v/h Kamp Kay van Erkel

Onderstaand de uitslagen van de diverse klassementen:

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven