Nieuws

Jacques Lammers prijs voor Gerie van Leeuwen

11 juli 2019
www.bladella.nl
‘Jeugdleider van het Jaar’: een belangrijke eretitel binnen de club. Die werd zeer terecht aan Gerie toegekend. Proficiat !!!

Eén van de belangrijkste vrijwilligerstaken binnen de vereniging is het opvangen en begeleiden van jongeren. En dat is zeker niet de gemakkelijkste job. Jeugd leren functioneren in een groep en daarbij ook nog trachten wat voetbalkunde bij te brengen. Grote voldoening als het lukt, zorgen als het wat moeilijker gaat.
Dat mooie, maar intensief vrijwilligerswerk kan daarom niet genoeg gewaardeerd worden.

Voetbaldier Jacques Lammers was bij Bladella vanaf 1988 tien jaar lang een kundig en gedreven jeugdcoördinator. Hij schonk Bladella bij zijn afscheid een ‘zwaar’ trofee, die sindsdien als ereteken bij de verkiezing “Jeugdleider van het Jaar” fungeert. Een eretitel waarmee de vrijwilliger, de jeugdbegeleider jaarlijks nog eens extra in het zonlicht wordt gezet.

Deze keer viel die eer te beurt aan Gerie van Leeuwen (55). Voor velen niet het meest bekende kaderlid, maar wel iemand die - meesttijds op de achtergrond - al 13 jaar lang meerdere keren per week met Bladella jongeren bezig is.
Ruim 25 jaar geleden verhuisde Gerie voor zijn werk uit St Michielsgestel naar Bladel. Hij heeft altijd in de financiële sector gewerkt (Rabo, Regiobank, Meeùs). Mettertijd specialiseerde Gerie zich steeds meer in pensioenen. “Pensioenhuys” heet het adviesbureau waarmee hij vorig jaar als zelfstandige aan de slag ging.
Als vader van twee zonen kwam hij bij Bladella terecht en werd al gauw gevraagd als leider/trainer. D5, D4, C5, E10, E3, E8, E9 en de laatste seizoenen bij JO11-5, JO11-7 en opnieuw JO11-5 maakten gebruik van zijn enthousiasme. Bij de laatst gehouden jeugdkaderbijeenkomst karakteriseerde jeugdvoorzitter Rob Leermakers hem als respectvol, onbaatzuchtig, iemand op wie je altijd kunt rekenen. Eigenschappen - en een respectabel aantal ‘dienstjaren’- die zeer terecht zorgden dat de 'Jacques Lammers Wisseltrofee' dit jaar in handen kwam van Gerie van Leeuwen.

Dat de Bladella jeugd nog vele jaren van zijn diensten, en die van alle andere kaderleden, gebruik mag blijven maken!
klik hier voor nog meer foto's

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven