Nieuws

A2 nestor Louis van der Linden neemt afscheid

06 juli 2019
www.bladella.nl
Louis was 27 jaar actief binnen het jeugdkader: leider, trainer, jeugd-commissie, JOT, grens-rechter. Louis is nu gestopt.

Woensdag 3 juli nam Louis van der Linden afscheid van zijn Bladella A2. Dit geheel in stijl: een afscheidswedstrijd met zijn familie, bekenden, de huidige A2 en oud A2 spelers. Gelukkig was de groep groot genoeg zodat er voldoende ruimte was om te wisselen!

De huidig A2 nam al snel de voorsprong en zette het team met Louis op achterstand. Ze bleven flink druk zetten en hielden de voorsprong in stand. In de rust liet de technisch directeur A2 (bijnaam van Louis) zichzelf transfereren naar het andere team zodat hij ineens in het team speelde met de voorsprong.

Wellicht wat voorbarig van de 65 jarige oefenmeester maar met allemaal mannen van 17 en 18 jaar om zich heen was Louis over het gehele veld te vinden. Dat resulteerde uiteindelijk na 70 minuten in een wisselbeurt voor Louis.

Bij A2-oud kwam toen de ervaring om de hoek kijken en kwamen ze terug naar de 1-1 en uiteindelijk op voorsprong. Dat kon Louis zich natuurlijk niet laten gebeuren en hij wisselde zichzelf terug zonder een speler van het veld af te halen. Scheidsrechter Jan Hooijen had (n)iets in de gaten. In een zinderende slotfase met Louis als 12e man, kwam het uiteindelijk nog tot 3-3 waarna de scheidsrechter het laatste fluitsignaal blies.

Het moment was daar. Louis neemt na 10 jaar leider te zijn geweest van A2 afscheid. Daarvoor is hij bij verschillende teams leider/trainer en assistent scheidsrechter geweest. Ook is hij hoofdleider en lid van het jeugdbestuur geweest. Gelukkig heeft Louis aangegeven nog wel als gastheer te willen optreden op zaterdag. Daar voegde hij aan toe: maar wel als A2 thuis speelt!

Na de wedstrijd werd Louis in het zonnetje gezet en had Harrie Korsten gezorgd voor een natje en een droogje.

Namens de technische staf, spelers en oud spelers van A2 zeggen we: Louis bedankt!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven