Blauwwit vs Oirschots Groenwit met hoge inzet

06 juni 2019
www.bladella.nl
Op de Smagtenbocht staat zaterdag - start 14:30 uur - een finaleplaats voor promotie naar 4e Divisie voor JO19 op 't spel!

Voor Oirschot Vooruit of Bladella kan volgende week geschiedenis geschreven gaan worden. Wodan (Eindhoven), sc Irene (Tegelen) plus OV en Bladella zijn namelijk de vier halvefinalisten die gaan uitmaken wie de winnaar wordt van de play-offs. Welk team kan komend seizoen gaan proeven (én profiteren) van het Divisie-voetbal.

Sunt
Het lukte afgelopen zondag de Schippers’ mannen niet om zich te handhaven in de 2e klasse. Tegen de sterke Nieuwkuijkse troeven vond de formatie van Huub Vermeulen geen wapen. Ook de reserves kwamen zonder resultaat uit Empel terug waar een 4-1 nederlaag tegen Emplina 2 werd geleden. Het urste weer terug in derde en het twidde nog een jaar in de reserve 2e klasse. Zo zonde, eigenlijk meer dan sunt, omdat de oudste jeugd op een best hoog niveau goed mee over kan.
JO17-1 debuteerde met een prima vijfde plaats in de 4e Divisie. En het blauwwitte JO19-1 lijkt al een heel eind op scheut richting ook de 4e Divisie. Onze A en B-jeugd speelden nog nooit op een dergelijk hoog niveau.

Makkies
Bladella had in de eerste ronde vorige week weinig tegenstand van het Limburgse Merefeldia. Via een 4-0 ruststand kwam uiteindelijk, met wat schoonheidsfouten, 6-3 op het wedstrijdformulier. Oirschot Vooruit reisde naar Hendrik-Ido-Ambacht om daar een 1-5 overwinning op te halen. Dat was een partij die geen enkel moment de naam wedstrijd mocht hebben. Met een nul punten competitietotaal in de 4e Divisie met een negatief doelsaldo van 106 was dat vooraf al wel duidelijk. Beide teams ondervonden dus weinig weerstand. Wodan en sc Irene hadden zelfs helemaal geen inspanningen nodig om de halve finale te bereiken. Zowel vv Rijen als SHH (Herten) hadden geen trek in de 4e Divisie en trokken zich terug.
Derde editie
In de competitie stonden het Oirschotse groenwit en ons blauwwit al twee keer tegenover elkaar. Twee maanden terug won het team van André Vosters thuis met 3-0 en het bezoek aan sportpark Jumbo Moorland begin december leverde een erg geflatteerde 2-6 winst op. In beide partijen moest keeper Lars uitblinken om in de wedstrijd te blijven!
OV eindigde als tweede in de 1e periode 16 uit 8 (18-15). De tweede periode ging het aanmerkelijk minder: 7 uit 7 (13-18). In het laatste deel herpakten de groenwitten zich: 14 uit 7 (11-8). Dat samengeteld resulteerde in een 3e plek op het eindrapport, totaal 37 punten en een 40-38 als een opmerkelijk doelsaldo. Met die derde plek kon de periodetitel van kampioen Wilhelmina Boys overgenomen worden. Het team van Roel Timmermans (vorig seizoen had hij Hilvaria JO17 nog onder zijn hoede) haalde op vreemde bodem 23 punten (22-15), terwijl op de thuisbasis maar 14 winstpunten (18-23) opleverde. Ook opvallende cijfers.

Bladella Vooruit!
Het is natuurlijk wel duidelijk dat zaterdagmiddag de groenwitte colonne de arena van de Smagtenbocht binnen marcheert belust op revanche. Maar ook het blauwwitte leger van kapitein Lars van der Heijden is tot de tanden gewapend met motivatie om de lonkende buit (promotie naar de 4e Divisie) te veroveren. Het team had een moeilijke opstart maar is erin geslaagd om elkaar te vinden in goed draaiend collectief.
Het vaandelteam van de Bladella jeugd kan daarbij alle steun gebruiken. Op naar de finale!
Deze play-off-wedstrijd staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter Paul van Summeren uit Valkenswaard die twee neutrale grensrechters als assistenten meebrengt.
Nogmaals: de weg naar de 4e Divisie loopt alleen verder bij een goed resultaat. En in 90 minuten wel te verstaan, want mocht het dan nog gelijk staan, gaan penalty's beslissen. Op naar de finale!

Vooruit Bladella!
Kom dat zien én aanmoedigen!!

We zien mekaar zaterdagmiddag op de Smagtenbocht!
En let op: aanvang 14:30 uur!! Ben op tijd!

 
www.bladella.nl
Na een wat aarzelende start volgen de filmpjes en de teamefforts in snel tempo. Nu van JO9-1 en JO10-1 Lees verder »
 
www.bladella.nl
Om de Corona-tijd te doden leek het een goed idee om een uitdagende voetbalcompetitie uit te schrijven. Wie kan een ... Lees verder »
 
 
www.bladella.nl
De nieuwe jeugdcoördinator stelt zich voor. Bladella is verheugd te kunnen melden dat er vanaf komend seizoen  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »