Nieuws

Weer Bladels echtpaar als kantinebeheerders!

17 mei 2019
www.bladella.nl
Carla en Paullino Verschuuren nieuwe gastvrouw en gastheer. Na zes seizoenen gaat Peter van der Heijden stoppen als kantinebeheerder.

De opvolging is geregeld. Bladella heeft met een nieuw beheerdersechtpaar hierover overeenstemming bereikt Carla en Paulino staan te popelen om aan de slag te gaan!  

Even voorstellen
Dat is niet echt nodig, Carla staat al verschillende jaren achter de bar bij Bladella en Paulino is een wel geziene gast / speler bij Bladella, Paulino zal Carla gaan ondersteunen en zich meer op de achtergrond begeven, en Carla zal meer aan de voorkant staan en het aanspreekpunt zijn van de kantine. Carla heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende sportkantines in de regio.

De weg die Peter en Will de laatste jaren zijn ingeslagen zullen Carla en Paulino voortzetten en hier en daar zal Carla daar weer haar eigen draai aangeven.
 
Enthousiast met vrijwilligers aan de slag
Bladella ziet graag dat er op de donderdagavond, toch de verenigingsavond, nog meer sfeer komt in de kantine. Dit kan door extra activiteiten aan te bieden waar behalve enthousiaste beheerders ook de medewerking van de eigen leden bij nodig is. Dat geldt natuurlijk ook voor de weekenden. Samen met de positieve inbreng van onze gewaardeerde vrijwilligers gaan Carla en Paulino komend seizoen in Bladella’s huiskamer voor een aangename sfeer zorgen waar iedereen zich uitstekend thuis gaat voelen.
 
Bladella wenst Carla en Paulino, de opvolgers van Peter van der Heijden, daarbij heel veel succes toe! 


Namens het bestuur van v.v. Bladella

Will van der Heijden

verantwoordelijk bestuurder kantine

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven