Nieuws

Beheerders gezocht voor de kantine

16 april 2019
www.bladella.nl
Einde seizoen stopt Peter v.d. Heijden als gastheer van het clubhuis. Daardoor zijn we op zoek naar andere beheerders.

Ambitieuze vrijwilligers met gevoel voor gastheerschap
Peter verlaat ons dan nadat hij zes jaar op een geweldige manier invulling hebben gegeven aan het ontvangen van de gasten van Bladella. De kantine, het clubhuis, is het steeds het visitekaartje geweest, zowel voor
Bladella-leden op de club- en trainingsavonden en voor de gasten van buiten Bladel. Dat willen we zo graag houden. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die deze taak op de juiste manier kunnen oppakken
en die beschikken over de juiste competenties die horen bij een horecabedrijf.

De Grootste huiskamer van Bladel.
Voetbalvereniging Bladella zoekt dus nieuwe ondernemende vrijwilligers die hun kleur willen geven aan de grootste huiskamer van Bladel. Met ingang van het seizoen 2019 / 2020 biedt hen Bladella goede faciliteiten en deskundige begeleiding. De gezochte twee mensen (een stel, een paar, een koppel, een echtpaar) is samen verantwoordelijk voor de resultaten van onze kantine.

Bij voetbal en meer….
De kantine speelt een belangrijke rol en is de ontmoetingsplaats bij voetbal gerelateerde activiteiten: op de trainingsavonden en de wedstrijddagen op zaterdag en zondag. Daarbij verwachten we van het duo dat ze actief aan de slag gaan om bezoekers te trekken en die gastvrij te onthalen. Wij willen graag veel enthousiaste bezoekers. Ondernemende vrijwilligers snappen wat daarvoor nodig is en zijn proactief in hun wijze van opereren. De uiteindelijke resultaten die de kantine zijn belangrijk als inkomsten voor de club.

Steun van vrijwilligers
Een grote groep vrijwilligers zal de kantinebeheerders daarbij enthousiast ondersteunen. Will van der Heijden is bestuursverantwoordelijke en kent de kneepjes van het vak. Hij wordt daarbij ondersteund door de kantinecommissie. Met andere woorden: jullie staan er niet alleen voor. Jullie worden wel de boegbeelden van de club omdat men vanuit de verre omtrek zal melden: in de kantine van Bladella is er een vriendelijke, gezellige en Bourgondische sfeer. Jullie kunnen deze opdracht zien als een prikkelende uitdaging.
Peter wil graag de nieuwe beheerders helpen om het werk dat het met zich meebrengt goed uit te leggen.

Melden tot uiterlijk 15 mei 2019
Hebben jullie zin om daar eens over door te praten dan kun je contact opnemen met Will van der Heijden Kennen jullie potentiële kandidaten zorg dan dat ze contact opnemen?
Voor meer informatie of je bent geïnteresseerd kan je melden bij:

Will van der Heijden

De Haecken  23
5531DE Bladel 
Tel 0623133998

 

 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven