Nieuws

Twidde periode en voor ‘t urste numero vier..??

06 maart 2019
www.bladella.nl
Carnaval voorbij en meteen nuchter…! Zondag uitermate spannend: twidde speelt tegen SBC en 't urste ontvangt FCE.

Wél he-le zware potten natuurlijk! Want zowel het vaandelteam als ook ‘de reserves’ gaan het zondagmiddag op de Smagtenbocht opnemen tegen de a.s. kampioenen: FC Eindhoven en SBC 2.

Periodetitel
Bladella 2 kan zondag op de thuisbasis de 2e periodetitel pakken in de reserve 2e klasse D. Dan moet de nog ongeslagen koploper wel met lege handen naar Son teruggestuurd worden. SBC 2 gaat na 13 partijen trots op kop met liefst 12 punten voorsprong op de naaste belagers en dat zijn gebroederlijk Beerse Boys, Unitas’59 en Bladella. De oranjehemden hadden nog maar één offday-tje en dat was tegen Wodan (1-1). Daarmee stevent de Son Breugel Combinatie af op een vroegtijdig kampioenschap.

Twidde
De Schippers’ mannen 2 begonnen maar matig aan deze competitie. In de eerste periode moesten zelfs 14 verliespunten geïncasseerd worden. SBC (3-1), Unitas (5-2) en thuis Hilvaria (1-2) leverden niks op, evenals het drama tegen staartploeg Gestel. Dat verhaal is bekend. Daarna wist de formatie van Peter Cosijns/Frank Schinkel zich keurig te revancheren. De laatste vijf duels werden winnend én met voorbeeldige cijfers afgesloten. De verdediging - met slechts drie tegengoals - staat sindsdien als een huis. Daarbij gemiddeld vier doelpunten per duel zelf scoren, levert dat de polepositie in het klassement van periode twee op. Deze periode telt 7 duels. Omdat koploper SBC de eerste periode met overmacht voor zich opeiste, doen zij voor de overige twee periodes niet meer mee. Grootste - gezien het doelsaldo ook normaal gesproken de ‘enige’ - concurrent is Unitas’59. Die staan, met nog twee partijen te gaan, op vijf punten. Normaal vegen die Eindhovenaren zondag Steensel 2 van het veld en werken daarmee aan hun doelsaldo. Volgende week staat met SBC - Unitas nog een toppertje op het programma. Je weet maar nooit...., temeer omdat blauwwit volgende week bij het altijd lastige Hilvaria op bezoek moet. Op safe spelen door zondag de koploper beentje te lichten voorkomt nog een week het ‘als dit' en/of 'als dat’-en.

Support!
De mannen van ons twidde kunnen daarom zondagmiddag de aanmoedigingen van de blauwwit aanhang heel goed gebruiken. Daarom zondagmiddag om twaalf uur met z’n allen verzamelen rond veld twee..!!
Dat het feestje bij winst ook de carnavalsnadorst zal lessen is ook nog mooi meegenomen….
Succes Bladella 2!!

Na de clash Bladella 2 - SBC 2 wordt er op de Smagtenbocht nóg een belangrijke pot uitgevochten: de Schippers’ mannen tegen FC Eindhoven Av. In 2F lijkt het blauwwit van de Aalsterweg hun promotieambitie daadwerkelijk om te gaan zetten in het kampioenschap. Zonder overmoedig te worden - na drie opeenvolgende overwinningen mag je immers zelfvertrouwen uitstralen! - durft men aan de Bossingel te hopen op een stunt.

Bonus
In de uitwedstrijd konden de luxe paradepaardjes van technisch manager Dré Nijssen een uur lang niet weg lopen. We wisten zelfs wat vinnige speldenprikken uit te delen. Ook daar stond het achterste blok van jonkies puik te verdedigen. Op den duur kon het middenveld helaas niet meer bijbenen en moesten de Schippers’ mannen zwichten voor de individuele klasse van de z.g. amateurs van FC Eindhoven: 3-0.
Nu is het 'thuis' en op de Smagtenbocht is het vaandelteam natuurlijk nooit bij voorbaat kansloos. Er zijn bonuspunten te verdienen! En dromen komen vaak uit, als je er in durft te geloven! Gesterkt door ‘drie op ’n rij’ is de numero vier - mét een sprong omhoog - nu het doelwit. Die bonus, én de periodetitel van twee, ‘verplicht’ ons tot (weer) ‘feest in de tent’...!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven