Nieuws

Wà uurkes vurraf...!!

27 februari 2019
www.bladella.nl
Op de ‘lèste donderdag’ gaat Carnaval op de Smagtenbocht volledig los..!! Zorg dat je er bij bent!!

Carnavallen op de Smagtenbocht
Op de ‘lèste donderdag’ van februari gaat Bladella weer he-le-maal los!  Carnavalsparty!! Normaal gesproken moet Prins Johan 11.0 - uiteraard met zijn ‘prinselijk’ team - ook van de partij zijn…..
      - de tent gaat weer op z’n kop...
      - presentatie van nieuwe Bladella prins en adjudant
      - iedereen in te gekke carnavals kledij
      - Euroknaller!
Zaterdag & zondag: voetballoos!
Alleen het trainingsgroepje van Onder-7 kan het niet laten. Die gaan vanaf 9:30 uur zaterdagmorgen nog een uurtje lekker voetballen. Vrijblijvend, dus ook andere kids die 5 of 6 jaar oud zijn kunnen zich onder deskundige leiding komen uitleven.
Maandag en dinsdag
Met carnaval gaan we niet trainen en dus is het sportpark gesloten. Vanaf woensdag 6 maart weer volle bak want in dat volgend weekend (9 en 10 maart) staat voor jeugd én senioren weer een volledig (én belangrijk!) voetbalprogramma gepland.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven