Nieuws

Rommelig aanloop naar voorjaarscompetitie

31 januari 2019
www.bladella.nl
Volgend weekend start bij de jeugd de voorjaarscompetitie en ook bij de senioren is de winter-stop dan eindelijk voorbij.

De vaandelteams zijn twee weken terug al weer van start gegaan. Officieel kregen die standaardteams daarmee slechts drie weken vrijaf. Zonder afgelasting hadden de Schippers’ mannen namelijk op 23 december thuis van Marvilde gewonnen…. Twee weken terug stond de volgende driepunter - uit tegen Oers - op het programma. Dat leverde heel teleurstellend overigens slechts het zevende gelijke spel op.

Jaarlijks is het gekwakkel na de winsterstop een bron van ergernis. De KNVB raakt telkens in de stress en kondigt als oplossing het verplicht uitwijken naar kunstgras af. Om meteen daarop vorig weekend weer te flateren met een onnodige algehele afgelasting.
Gemiddeld kan in de wintermaanden januari/februari één competitiewedstrijd per maand afgewerkt worden. De bond wil overal rekening mee houden, behalve met die statistieken. Erger nog, de competities van de standaardteams moesten zo nodig van 12 naar 14 teams. Om rekening te houden met gespreide vakanties werden zelfs de competities een kleine maand verlaat. In die krappe kalender minderden dus inhaalweekenden.

Hoe moeilijk maak je het voor jezelf (en voor iedereen) door met alles en iedereen rekening te blijven houden. We kwakkelen daarom nog wel even door. Discussies blijven daarmee verzekerd!

Onderstaand het restantprogramma van Bladella 1. Onder voorbehoud natuurlijk


De nieuwe indelingen voorjaarscompetities (onder voorbehoud)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven