Nieuws

0 - 0. Tevreden met weer een gelijkspel?

22 januari 2019
www.bladella.nl
Een belangrijke krachtmeting voor beide partijen. Deze kwa-litatief matige partij werd met een nerveus slot beëindigd.

Vanachter de ramen van de sfeervolle kantine van RKVVO leek het, mede door het winterse zonnetje, een prima voetbalzondag te worden. Maar als je als supporter eenmaal buiten stond, en het niveau van de wedstrijd met de middagzon zag wegzakken, werd de gevoelstemperatuur ook steeds lager. Nee, het niveau van de tweede klasse werd door geen van beide ploegen gehaald. Daarom was het gelijke spel ook gedeelde en dus halve smart. Oftewel, beiden konden tevreden zijn.

Bladella begon vanuit een versterkte defensie met Tom Maas in de spits met de duidelijke bedoeling de ballen op hem te spelen waarna hij Ibou Bot en Bart de Jong als buitenspelers zou bedienen. Dat leek in de 15de minuut al succes op te leveren maar zijn actie werd niet afgerond met een doelpunt. Intussen was wel duidelijk dat de aanvallen van RKVVO vanuit het middenveld voor gevaar zouden zorgen. Met name in de eerste helft speelde de bauwwitte defensie bepaald niet foutloos en daardoor kwamen er kansen voor de thuisploeg. De mooiste was voor Bas van Doormalen die in de 33ste minuut een vrije bal zomaar over lepelde. Meteen daarna stelde Cas Vosters daar een schot op de lat tegenover maar Bladella mocht tevreden blij zijn met een 0 – 0 stand naar de warme thee te kunnen.

Direct na rust leek het of Bladella uit een ander vaatje zou gaan tappen. Een goede actie van Bart de Jong leverde voor Ibou een mogelijkheid op die net over ging. Maar al snel viel Bladella terug en liet de tegenstander tot aan de middellijn oprukken. Na een serie corners van RKVVO, na een vol uur voetballen, mocht Bladella van geluk spreken dat er bij Nick Vermeiren een engeltje op de lat leek te zitten dat de voorsprong van de geelblauwen verhinderde. Bart de Jong werd vervangen door Anel Selimovic en voor de jeugdige Bob Michiels verscheen de al even jonge They Lauwers. Maar die twee verse krachten deden de wedstrijd niet kantelen. De laatste tien minuten leverden een spannend slot op omdat beide ploegen in extremis de drie punten wilden ophalen. Daarbij kreeg Bladella een fraaie kans in de vorm van een vrije trap van Geert van Overbeek die aan de verkeerde kant van de paal langs ging maar was er aan de andere kant ook een poeier van RKVVO die het al eerder genoemde engeltje bijna van de Bladella-lat deed tuimelen.

Al bij al mocht Bladella zeker niet mopperen met het gelijke spel. Het licht overwicht wist de thuis spelende ploeg niet in doelpunten om te zetten. Maar in feite kunnen de twee tegenstanders niet veel aanvangen met het behaalde punt. Bladella blijft staan met de rode lantaarn en RKVVVO moet maar hopen de aansluiting te blijven houden. Komende zondag speelt Bladella de eerste thuiswedstrijd na de winterstop tegen RPC uit Eindhoven. Gezien de prestatie van het jeugdige team in de heenwedstrijd zou dit toch wel eens de eerste overwinning kunnen opleveren. Supporters zijn weer van harte welkom, in de eerste, de tweede, en ook in de derde helft. Tot zondag!!!!

2019-01-24

RKVVO - Bladella 0 - 0 (20-01-2019)

_MG_8427
_MG_8429
_MG_8435
_MG_8440
_MG_8447
_MG_8455
_MG_8456
_MG_8460
_MG_8461
_MG_8462
_MG_8463
_MG_8464
_MG_8465
_MG_8468
_MG_8482
_MG_8492 als slim object1
_MG_8493
_MG_8504
_MG_8505
_MG_8506
_MG_8508
_MG_8507
_MG_8513

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven