Nieuws

Huub Vermeulen wordt hoofdtrainer bij Unitas’59

22 december 2018
www.bladella.nl
Harry la Vallette gaat na de zomer Huub Vermeulen opvolgen. Huub op zijn beurt gaat aan de slag bij Unitas’59.

Unitas’59 heeft voor volgend seizoen Huub Vermeulen vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer. De 49-jarige oefenmeester uit Valkenswaard volgt bij de Eindhovense derdeklasser Koen van der Heijden op. Vermeulen is momenteel voor het vierde jaar coach bij Bladella.

Vermeulen doorliep als speler de jeugdopleiding van FC Eindhoven en kwam uit voor het Nederlands jeugdelftal onder 15 jaar. Als senior kwam hij uit voor SV Budel en als speler/trainer bij Gastel Vooruit. Zijn trainersloopbaan begon hij bij Gastel Vooruit. Verder was hij achtereenvolgens trainer van SV Budel, RKSV Heeze, SV Braakhuizen, De Valk, Wodan en Bladella, waarmee hij vorig seizoen naar de tweede klasse promoveerde.

Vermeulen had bij zijn zoektocht naar een nieuwe vereniging meerdere ijzers in het vuur. Hij heeft een zeer bewuste keuze gemaakt voor Unitas, omdat het een grote vereniging is met ambitie. Vooral het gegeven dat het technische beleid goed verankerd is binnen de vereniging en er veel aandacht is voor de jeugd, heeft hem voor Unitas doen kiezen. Ook het gegeven dat er naast het voetbal veel wordt georganiseerd sprak hem aan.

ED (Pascal Snijders)

zie ook bericht op clubsite Unitas'59

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven