‘Samen zijn we sterk!’ Onder 17-3 kampioen!

18 december 2018
www.bladella.nl
Kampioen worden blijft mooi ! Voor sommigen jaarlijkse kost maar er zijn er meer die 't nooit of maar een paar keer worden.

Dus elk kampioenschap is iets aparts en moet gevierd worden. Hoe het tot stand is gekomen maakt niet uit . Gezegden als “het geluk van de kampioen” en “kampioen worden doe je met zijn allen “zijn dan ook hier van toepassing…

Iedereen werkte mee
Zaterdag 15 december werd Bladella JO17-3 als enige jeugdteam kampioen. Een geweldige prestatie die door samenwerking binnen de hele club tot stand is gekomen. Meestal gaan de credits naar de trainer en zijn spelers maar in dit geval zijn er toch nog wel wat andere personen die, ieder op een manier, hun bijdrage geleverd hebben. ( En zo hoort het ook tegenwoordig)
Het begon allemaal met het opdelen van Bladella JO17-5: een zestal spelers maakten de overstap naar JO17-3, het team dat op zijn beurt 6 sterke spelers zag vertrekken naar hogere teams. Zo kwam er een team zonder vaste trainer/leider en met een behoorlijk onderling niveauverschil.

Er moest nogal wat gebeuren….
Roland Roefs belde me en vroeg me of ik de eerste aanzet wilde geven om een technische staf te gaan vormen. De eerste trainingen zijn door Roland en Jeroen Schilders verzorgd omdat de organisatie nog niet op poten stond. Langzaamaan zijn we door inzet van een paar ouders ( Hans, Dirk, Pieter, Erik en Wilfred) , zelf-reddend geworden. Later kwam daar Joran Schinkel als trainer bij en sindsdien bleken we helemaal niet meer te verslaan.

Terug naar de start: het team moest nog aan elkaar wennen en de aanname was dat we wel erg hoog ingedeeld stonden. Bovendien raakten we onze keeper nog kwijt aan A1, leuk voor die Lars en die kans mochten we hem ook niet ontnemen, maar dat was toch een ferme aderlating voor ons eigen team. We hebben toen maar een lagere klasse aangevraagd en toen die aanvraag werd gehonoreerd bleek dat een gouden greep. Met dank aan alle clubmensen die hieraan meegewerkt hebben (Pieter, Roland en Toine ).

Een superspannende pot
De tweede wedstrijd tegen Diessen liepen we tegen onze eerste nederlaag aan en hadden we het dus al niet meer in eigen hand. Maar alle andere wedstrijden werden ruim gewonnen, met als hoogtepunt de voetbalshow tegen Oisterwijk (5-1). Het was wachten op puntverlies bij de rest. En dat kwam er! In een superspannende pot met dubieuze beslissingen speelden Oisterwijk en Diessen gelijk tegen elkaar en hadden we het initiatief terug. Het geluk van de toekomstige kampioen dus…

Afgelopen zaterdag moesten we nog ff winnen van Sarto en, zoals eigenlijk ook hoort, werd die laatste wedstrijd een ware thriller. Al vrij snel kwamen we met 1-0 achter en daar hebben we bijna een half uur tegenaan gekeken. Pas na de gele kaart van een SARTO-speler sloegen we in vijf minuten razendsnel toe door drie goals te maken (Sam, Seppe en Daan). We kregen weer lucht en direct na rust verloste Ward ons van alle stress: 1-4.

De champagne kon ontkurkt worden en vlug naar Bladella waar de kantine speciaal voor ons was opengebleven. De partypopper van Seppe zorgde ervoor dat het een heus knalfeest werd . Na de taart van Hanny en de ijsthee van Peer vertrok het kampioensteam naar de Troubadour voor het avondmaal en daarna werd het weer rustig in Bladel …

 
www.bladella.nl

Wà uurkes vurraf…!!

18 februari 2020
Op de ‘lèste donderdag’ barst carnaval volledig los..!! Wie wordt op de Smagtenbocht prins?! Zorg dat jij er bij bent!! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Tivoli - Bladella 0 - 10

17 februari 2020
Bladella deed deze zondag wat er werd verwacht: winnen tegen de rode lantaarndrager, drie punten meebrengen naar Bladel en daarmee weer… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Toen werd het 0-2. Eerder dit seizoen viel er op de Smagten-bocht om de zeven-en-een-half minuut een doelpunt: 12-0. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Ben je ouder dan 55 jaar en wil je meedoen? Lees dan de uitleg hieronder. Twijfel je of het iets voor jou is? Lees  hieronder! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »