Nieuws

Beerse Boys te sterk voor een afwachtend Bladella

03 december 2018
www.bladella.nl
Het was een wedstrijd van hard werken en weinig kansen creëren. De thuisploeg was betere ploeg en won daarom verdiend met 3-1.

Beide ploegen hadden de punten hard nodig om uit de gevarenzone te komen.

De gastheren begonnen furieus en kwamen dan ook snel en verdiend aan de leiding. Rechteraanvaller Lars van de Sande werd door de Bladellaverdediging over het hoofd gezien en kon ongehinderd van dichtbij hard inschieten. Beerse Boys bleef de betere ploeg, men vond elkaar veel beter dan de Bladelse jongens maar wist dit niet uit te drukken in kansrijke scoringsposities. Het laatste deel van de eerste helft werd het spel aan beide kanten erg onnauwkeurig. Het leidde tot veel duels maar weinig doelgerichte acties. Slechts één was er te noteren en die kwam van de Schippersmannen. Een goedlopende aanval over de rechterflank bracht de van een blessure teruggekeerde Teun Grimbergen in schietpositie. Zijn schot ging rakelings over het doel.

De tweede helft begon Bladella met aanvaller Niels Krekels in de ploeg voor verdediger Max Jansen. Niek Jansen schoof terug naar de achterste linie waardoor er zowel een driemansmiddenveld als driemansvoorhoede in het veld kwam. Beerse Boys ging door waar het gebleven was. Dat was na vijf minuten succesvol toen Jannes Mulders uit een hoekschop de bal fraai inkopte.

De fase daarna kenmerkte zich door veel duels, weinig combinatiespel en nauwelijks uitgespeelde doelkansen. Vermeldenswaard over deze periode is het harde afstandsschot van Beerse Boysmiddenvelder Joop Willems dat Bladelladoelman Vermeiren tot hoekschop kon verwerken.
Bladella ging daarna aanvallender spelen. Toen ontstond de grootste kans voor Bladella doordat Cas Vosters Niels Krekels op maat kon bedienen en deze alleen voor doelman Rob Wilborts verscheen. Laatstgenoemde was echter winnaar van het duel. Dit had wellicht de wedstrijd nog kunnen kantelen. Bladellatrainer Huub Vermeulen stuurde centrumverdediger Geert van Overbeek naar de punt van de aanval. Nu bleef Bladella meer de aanval zoeken maar kon geen vuist maken. Men vond elkaar te moeilijk in de combinaties. Beerse Boys kreeg in haar voerhoede meer ruimte en maakte daar gebruik van. De voor Lars van de Sande ingevallen Daan Mulders scoorde de 3-0 toen hij amper drie minuten in het veld stond. Daarmee was wel duidelijk dat de punten in de Beerzen zouden blijven. Het siert de Bladellamannen dat ze bleven gaan voor een beter resultaat. Dat harde werken werd in de slotfase nog beloond. Bart de Jong maakte zich op links vrij en zijn voorzet bereikte Ibou Bot die van dichtbij kon scoren.

Met deze uitslag houdt Beerse Boys de aansluiting met de middenmoot. Door overwinningen van de concurrenten komt de rode lantaarn wel erg stevig in Bladel te staan. De volgende wedstrijd voor de Schippersmannen is in Geldrop tegen Braakhuizen. Dat is een ploeg die na de promotie goed kan meedoen in de hogere klasse. Voor Bladella betekent het ongetwijfeld wederom alle zeilen bijzetten.

Lees ook het Beerse Boys verslag
2018-12-03

Beerse Boys - Bladella 3-1 (02-12-2018)

_MG_7919
_MG_7921 als slim object1
_MG_7922
_MG_7924
_MG_7926
_MG_7932 als slim object1
_MG_7933
_MG_7939
_MG_7940
_MG_7946 als slim object1
_MG_7947
_MG_7956 als slim object1
_MG_7957
_MG_7965
_MG_7968
_MG_7970
_MG_7971
_MG_7972
_MG_7974
_MG_7975

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven