Nieuws

Ook jeugdprins is lid Bladella: Jisse d’n Urste

13 november 2018
www.bladella.nl
Jisse Spliethof is keeper in het team van Onder 13 - 3. Hij is zoon van vader en jeugdleider Koen en woont in de Dokter Zijlmansstraat.

Jisse zit in groep acht van de Toermalijn. Zijn hobby, behalve natuurlijk voetballen, is ook de musicalles. Zijn grote held bij Bladella is Cas Vosters en als lievelingseten noemt hij alles waar een ‘p’ in zit, behalve pasta….

Mascotte
Linkspoot Jisse was vorige competitie mascotte bij de laatste thuiswedstrijd, tegen PSV Amateurs. Hij zorgde er mede voor dat het seizoen succesvol werd afgesloten want er werd met 4-0 gewonnen.
De loterij
Jisse is dezer dagen heel druk bezig met loten verkopen voor de Nieuwjaarsloterij. Vorig jaar was hij ook erg actief en werd hij zelfs de grote winnaar met 150 verkochte loten. Wellicht dat hij er dit jaar overheen gaat, misschien verkoopt hij er nog wel meer, en valt hij zelf daarmee, en zijn team, in de prijzen. Veel succes allemaal!!!!

De blauwwitte Muggen
Om het Bladella-plaatje compleet te maken: bij de Muggezifters is Colin Dopper de vorst van de jeugdafdeling. Hij speelt bij JO13-4. Jurre van de Ven is de nar van het gezelschap en voetbalt ook bij Bladella, in JO11-1. Nu nog even Annick van de Ven, de adjudant, overhalen om op zaterdag mee te komen ballen en dan hebben we het team helemaal compleet.

Veel plezier met de carnavalsdagen enne: ALAAF!!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven