Nieuws

Johan van Spreuwel, Prins der Muggezifters

12 november 2018
www.bladella.nl
Prins Johan 11.0 is voor ons bij Bladella Johan van Spreuwel, 35 jaar oud en gelukkig getrouwd met zijn Loes.

Samen hebben ze twee kinderen: een dochter, Zoë (5 jaar) en een zoon, Seff (3 jaar oud).

Hij is trainer, aanvoerder en coach van Bladella 4 en daarbij al meer dan 25 jaar een trouw ondernemend clublid.

In het dagelijkse leven werkt Johan binnen de intensieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, de laatste acht jaar bij ASVZ in Udenhout. Daar is hij binnen de dagbesteding persoonlijk begeleider.

Hij is er gèrre bij…..
Prins Johan 11.0 heeft bij Bladella in alle jeugdelftallen gespeeld en balt nu dus in het vierde. Als leider en aanvoerder had en heeft hij zijn zaakjes altijd keurig voor elkaar. Dat doet hij ogenschijnlijk ‘effe’ uit de losse pols. Johan is in het veld een verdediger die het duel zeker niet schuwt en met zijn lengte is hij sterk in de lucht. Op donderdagavond is hij bekend als een’ trainingsbeest’ die het gelukkig niet kan laten om na afloop ook nog lekker sociaal mee door te zakken. Hij blijft dan voor de speciale biertjes en op die momenten komt zijn droge humor aardig los.

Supervrijwilliger
Prins Johan 11.0 is behalve speler ook een vrijwilliger bij Bladella. Hij was actief bij het 100-jarig jubileum en is kartrekker bij activiteiten als de leste donderdag. Maar ook voor de jeugd organiseert hij al jaren achtereen het jeugdkamp mee. Behalve op zijn werk is Johan dus ook bij de verenigingen, we hebben het nog effe niet over de Barbiertjes, een mensenmens. Het is hem met de paplepel ingegeven, waarvan Bladella, de Barbiertjes, en nu ook de Muggezifters ook in de toekomst veel plezier kunnen hebben.

Prins Johan 11.0, 48ste Prins der Muggezifters

Zijn motto luidt: Carnaval in Den Herd of in de tent, zorg dè ge erbij bent!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven