Nieuws

Ger van der Heijden is overleden

29 oktober 2018
www.bladella.nl
Afgelopen zondag was er vóór de wedstrijd van Bladella 1 één minuut stilte en speelde het vaandelteam met rouwbanden. 

Dit als eerbetoon aan Bladella-lid Ger van der Heijden die twee dagen eerder, op vrijdag 26 oktober, was overleden.

Ger was geboren in december 1953 en mocht dus maar 64 jaar oud worden. Hij is volgens de boeken voor de tweede keer lid geworden op 1 augustus 1992. Hij meldde zich helaas af voor de nieuwjaarsreceptie van dit jaar 2018, omdat hij zich niet goed voelde, waarbij hij gehuldigd zou worden voor 25 jaar aaneengesloten Bladella.

Ger was getrouwd met Erna Vermelis en had twee zonen, Angelo en Marco. De laatste was ook een tijdlang lid van onze voetbalclub. Al enkele jaren geleden werd Ger ziek door de slopende ziekte nierkanker waarbij de tumor zich steeds verder in zijn lichaam, en ook in het hoofd verspreidde. Ger, broer van kantineman en bestuurslid Will van der Heijden, is in Bladel altijd erg actief geweest in verenigingswerk, bij de scouting, als secretaris van carnavalsvereniging de Muggezifters, en ook bij VV Bladella. Tot het laatst spande hij zich met familie en vrienden in om met hun comité ‘Blaal du-zes’ ernstig zieken een gelukkig moment te bezorgen.
Ger heeft zelf in zijn jonge jaren ook bij de jeugd van Bladella gevoetbald. Hij was een uitgesproken betrouwbare linksback, maar als voetballer beslist geen hoogvlieger. Na 1992 is Ger jaren jeugdleider geweest van E2. Daarna is hij overgestapt naar de senioren. Hij was zes jaar lang leider van het JeugdOpvangTeam, Bladella 9, bestaande uit jeugdleiders, dat een aantal jonge spelers afleverde voor Bladella 1.

Ger kwam door zijn actieve deelname aan het verenigingsleven, vooral bij de Muggezifters, de laatste jaren minder bij Bladella maar hij bleef belangstellend en volgde de prestaties van het 1e team.
Wij wensen Erna, Angelo en Marco, zijn verdere familie en zijn grote vrienden- en vriendinnengroep veel sterkte de komende tijd.


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven