Nieuws

Een vacature bij Bladella in de snackhoek

26 september 2018
www.bladella.nl
Wij zijn op zoek naar een weekendhulp minimaal 16 jaar, voor zaterdagmiddag, om ons vrijwilligersteam, met name in
 

de snackhoek op drukke momenten, te versterken.

Horeca-medewerker (s) € 4.- per uur

Je werkt samen met een gezellige groep Bladella vrijwilligers die in het clubhuis voor de gasten een prettige sfeer wil creëren. Wellicht heb je zelf ook ideeën voor verdere uitbreiding van de service.

De werkzaamheden

Het werk zal voor een groot gedeelte bestaan uit het zelfstandig runnen van de snackhoek van voetbalvereniging Bladella. Daarnaast zal ook een beroep op je gedaan worden als het druk is aan de grote bar waar drank en snoep besteld worden.

Competenties

We gaan ervan uit dat je hygiënisch en accuraat kunt werken. Betalingen correct en nauwkeurig kunnen afwerken is logisch. Daarom is affiniteit met de horeca een pré maar het is geen ‘must’.

Tijdsbesteding

Het zou fijn zijn al je per direct kunt beginnen. We werken met de indeling van onze vrijwilligers meestal met dagdelen.

Doen!!

Meer informatie kun je krijgen bij bestuurslid kantine Will van der Heijden op telefoonnummer 0497- 382508 of 06-23133998 Sollicitaties kun je tot 30 september mailen naar het mailadres van de VrijwilligersCoördiatieCommissie (VCC) vrijwilligerscommissie@bladella.nl


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven