Nieuws

Duidelijk de mindere van VOAB in bekerstrijd

03 september 2018
www.bladella.nl
Na de mooie bekerresultaten in het vorige seizoen, is dit seizoen in mineur ingezet. Het sterkere VOAB won zeer verdiend met 2–4

Een gehavende thuisclub, zonder Max Jansen, Tom Maas, Niels Krekels, maar met een teruggekeerde Geert van Overbeek, speelde verdienstelijk, maar kon niet verhinderen dat de Goirlenaren met drie punten huiswaarts keerden.
Het fysiek sterke VOAB, begon zeer ambitieus en liet er niets aan gelegen liggen om al na een kwartier een duidelijk overwicht te scheppen. Het duurde echter tot de 24ste minuut vooraleer dat tot uiting kwam in kansen, laat staan, doelpunten.
Mustapha Houba liet met een mooie knal de 0 – 1 aantekenen, na een bekeken voorzet van Walter Neeft, die door zijn snelheid en behendigheid een voortdurende plaag was voor de Bladella-defensie. Dezelfde Houba zag vijf minuten later dat de doelpaal zijn volgende goal in de weg stond. De wat meer aanwezige en alertere VOABspelers, troefden de Bladellamannen dikwijls af, vooral op het middenveld. De toeschouwers moesten tot in de 39ste minuut wachten op de eerste echte Bladellakans. Bart de Jong werd aangespeeld met een mooie steekbal, maar zijn te slappe schot was een makkelijke prooi voor de goalie. Tegen het einde van de eerste helft kwam Bladella wat beter in zijn spel, maar echte potten breken was er niet bij. De eerste helft werd afgesloten met een duidelijk overwicht van VOAB, dat mede dankzij enkele nieuwe mensen, heel wat voetbal in huis heeft, maar desondanks toch weinig effectief was.
In de tweede helft zou dat veranderen, want amper terug van de thee lag de bal wederom in het netje. Met een mooie omhaal zorgde Stijn van Laarhoven voor de eerste goal van zijn hattrick. In de daaropvolgende counter stuitte Bart de Jong op de keeper. Een paar minuten later stond de 0 – 3 op het scorebord, toen dezelfde Stijn, na flink geklungel in de defensie van de thuisclub, beheerst scoorde. Minuut 55 was voor Ibou Bot. Na een mooie bijna-kans, kwam de aansluitingstreffer tot stand toen Anel Selimovic de bal inleverde bij Ibou, die de keeper geen kans gaf: 1 – 3. De verjonging van Bladella werd verder ingezet, toen aanvoerder Teun Grimbergen werd vervangen door Tom Hermans. Later zouden ook nog Gijs Bontjer en Bob Michiels in het veld komen voor Cas Vosters en Geert van Overbeek. VOAB liet de teugels wat vieren waardoor Bladella optisch wat sterker leek. Via veel lange ballen op Bart de Jong, probeerde men kansen te scheppen, maar dat was een beetje te opportunistisch. Vermeld moet nog worden de fabuleuze redding van keeper Nick Vermeiren, die een zeker lijkende goal kon voorkomen. Na 80 minuten voltooide van Laarhoven zijn hattrick, zij het dat hij overduidelijk in buitenspelpositie stond. Bart de Jong pikte toch nog zijn goaltje mee, door goed voorbereidend werk van Anel Selimovic trefzeker af te ronden. Eindstand 2 – 4, een welverdiende overwinning voor de mannen uit Goirle.

klik hier voor verslag website VOAB

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven