Nieuws

Rood Wit uit dan Hilvaria, Mierlo Hout, Gestel, FCE..

17 augustus 2018
www.bladella.nl
Dat startmenu voor de competitie krijgen de Schippers’ mannen vanaf zondag 23 september voorgeschoteld. Wat heet pittig!?

Als vierde geëindigd vorig seizoen scoorde het team van Huub Vermeulen optimaal in de play-offs. Weten we het nog….?!?
In enerverende partijen werden achtereenvolgens Wilhelmina Boys (2-3), BMC (2-0) en in de finale Braakhuizen (0-2) aan de zegekar gebonden. Daarmee keerde Bladella na vijf seizoenen 'eindelijk' weer terug in de tweede klasse.
2F is de nieuwe omgeving waarin geknokt zal moeten worden voor een goede klassering. Een mooie klasse met vrijwel allemaal ploegen uit de buurt: toppers uit De Kempen en het Eindhovense. De blauwwitte selectie bleef nagenoeg compleet. Met teamwork als handelsmerk en het inpassen van het aanstormend talent uit de jeugd kan met vertrouwen aan die ongetwijfeld zware klus begonnen worden.
En meteen flink aan de bak, want de start is zwaar. Op 23 september wordt het nieuwe jaargang op de Korze in Veldhoven begonnen tegen oude bekende Rood Wit. Hilvaria komt daarna (30 september) naar de Smagtenbocht. Die ploeg was in vorig seizoen een 'klasse aparte': ongeslagen kampioen met maar liefst 119 gescoorde doel-punten. De week daarop - zondag 7 oktober - gaat de reis richting Helmond om kennis te maken met het blauwwit van Mierlo-Hout. Dat moet een goei team zijn, want in 3C werd die groep ook al ongeslagen kampioen.
Gestel speelde twee seizoenen geleden nog hoofdklasse en is gebrand om na twee opeenvolgende degradaties het verloren terrein snel weer te heroveren. Zij komen op 14 oktober onze kant op om drie punten op te halen.
Een zondag later maakt het vaandelteam de rit naar de Gestelse buurman FC Eindhoven. Ook daar worden de ambities naar hogerop telkens aangescherpt.
Stuk voor stuk ploegen die in ieder geval de individuele klasse in huis hebben om mee te doen voor de prijzen. We gaan het zien!

De nummering voor alle competities (jeugd en senioren) zijn nu – eindelijk! – ook bekend. Met die gepubliceerde 'nummeringen' zou nu via Sportlink_Club, Voetbal.nl en de Voetbal.nl-app de jaarprogramma's te zien moeten zijn. Helaas kampt de KNVB in enkele districten klaarblijkelijk met digitale problemen. Terwijl het in Noord, West I en II ogenschijnlijk goed gaat, moet in ons district Zuid I, evenals in Zuid II en in Oost nog ouderwets handmatig met behulp van een invulschema de programma’s bij elkaar gepuzzeld worden. Met de nummering in de poule is met dat schema voor elk team het jaarprogramma te maken.
- bij Bladella is JO17-1 een uitzondering. Die competitie (4e divisie) wordt landelijk geregeld -

Download ook de speeldagenkalender 2018/'19 

het compleet competitieprogramma van Bladella 1 in 2F

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven