Nieuws

Bekerprogramma Jeugd

30 juli 2018
www.bladella.nl
Om alle Bladella jeugdteams in de bekerloting te krijgen waren 34 kokertjes nodig. Daaruit ontstond onderstaand bekerprogramma.

Alle teams – uitgezonderd Onder 11-6 , Onder 11-7 en Onder 8-5 – werden door de club ingeschreven voor de districtsbeker. Te beginnen met zaterdag 1 september worden de eerste drie zaterdagen van september gebruikt voor de poulefase in het jeugdvoetbal. Met vier verschillende teams werden die poules gevuld. Na die drie bekerpartijen gaat alleen de winnaar van ieder poule door. In het G voetbal wordt direct al met de knock-outfase begonnen.
Zie hieronder het compleet bekerprogramma per jeugdteam.

Competitie-indeling ietwat aangepast..
Voor het G-team is nu ook bekend welke teams tegenover Bladella komen te staan. Naar afstanden is niet erg gekeken lijkt wel. Tilburg is het kortste bij. Voor mogelijke uitwedstrijden naar MOC (Bergen op Zoom), Roosendaal, Haarsteeg en/of TEC Tiel kan blauwwit haar koffers pakken.
Het team van MO15 gaan aanmerkelijk minder kilometers maken. Het lijkt er op dat hun klasse gesplitst is. Het aantal teams is teruggebracht van tien naar zes ploegen. Daardoor kunnen uitwedstrijden naar Dordrecht (2x), Waalwijk en Oosterhout achterwege blijven.
Ook Onder 10-1 is in een andere klasse terecht gekomen en ook dat scheelt heel wat kilometers.
De klasse-indeling van JO8-2 (eerste jaars F-jes) staat daarentegen nog steeds overeind. 

Verders nog wat kleine wijzigingen:
  • bij JO17-2 is Geldrop verdwenen
  • JO13-2 krijgt i.p.v. RPC JO13-2 nu DVS JO13-1 tegenover zich
  • bij JO13-4 is Rood Wit V JO13-2 er bij gekomen
  • bij MO13 is het team van Nuenen verdwenen
  • bij JO11-1 twee teams minder: VOAB en Nevelo
Op zaterdag 22 september gaat de bal weer rollen in de reguliere competities.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven