Nieuws

Het WK. Ook zonder Oranje de moeite waard?

13 juni 2018
www.bladella.nl
Jazeker!! Na iedere wedstrijddag een column op deze Bladella-clubsite! Die traditie zetten we natuurlijk voort.

Tja, dat de oranjeleeuwen in de aanloop naar het WK alleen maar oefenpotjes mogen spelen tegen teams die wel meedoen, doet natuurlijk hartstikke zeer. Maar een column van de Bladella-analisten maakt ieder van de 25 speeldagen toch weer de moeite waard.
Morgen, donderdag 14 juni aanvang 17 uur, speelt gastland Rusland in poule A tegen Saudi-Arabië de eerste wedstrijd. Wie er gaat winnen?

Talloze Hollandse en ook Brabantse fans zijn natuurlijk al overgestapt naar de kleuren van rood, zwart en geel. De Rode Duivels in Poule D moeten nog wachten tot maandag voor ze gaan aantreden tegen Panama. Een voorspelbaar gebeuren, toch!?! Die wedstrijd hoeven we niet te missen!

Zondagmiddag wordt het wel anders… Dan speelt om 14 uur Costa Rica tegen Servië. Weinig Bladelnaren zullen dat zien. Dan heeft Bladella een WK-snipperdag!  Hill Blaal is dan namelijk op de Kievit in Geldrop neergestreken! Onze Schippers’ mannen gaan er daar alles aan doen om in 'onze' finale Braakhuizen de baas te blijven! Als dat lukt wordt zelfs Duitsland - Mexico (aanvang 17 uur) nog overgeslagen. Brazilië – Zwitserland later op de avond (20:00 uur) moet al heel spannend worden om de oogjes open te houden…. Maar ja, daar is de videorecorder ooit voor uitgevonden.
Helaas zal de Reuselse Bladelnaar Jürgen Dirkx er niet bij kunnen zijn in Geldrop. Jürgen staat zondagmiddag samen met Bert van Marwijk en diens schoonzoon Mark van Bommel het uitlopen van de Aussi’s te observeren die daags daarvoor in groep C de Fransen hebben bekampt. Die namen gaan ongetwijfeld in een column terug komen.

Voor wie je ook kiest en wat het ook allemaal gaat worden, op zondag 15 juli wordt de WK finale gespeeld in het Olympisch stadion van Moskou. Dan is de uitslag van het WK gebeuren bekend. Onze Bladella-reporters zijn erbij net als op alle andere wedstrijddagen. De strootjes zijn getrokken, de dagen zijn verdeeld en Pieter Abrahams, Jesper Soetens, Robin Brekelmans, Jos Cosijns, Harold Swaanen en Wouter Fassbender weten op welke wedstrijden zij zich kunnen gaan voorbereiden.
Afgesproken is iedere keer 400 woorden te gebruiken, lekker vinnig en origineel, liefst op de man spelend voor de dag te komen en de volgende ochtend om negen uur het stukkie bij Peer Hooijen op de deurmat/mailbox te hebben liggen.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven