Nog volop voetbal én spektakel!

31 mei 2018
www.bladella.nl
Vanavond MIX-en, vrijdag P. v.d. Ven Penalty-toernooi, zaterdag JO19 kampioen? en zondag start Play-offs voor Schippers’ mannen.

Bij Bladella is dus nog van alles te doen. Volle bak de komende dagen …. en zelfs weken.. – wat te denken als de halve finale door het urste wordt gehaald en Reusel Sport komt volgende week naar de Smagtenbocht….
Evenementen waar je voor van huis gaat. Spektakel verzekerd!
MIX-toernooi
Vanavond, donderdag 31 mei, sluiten de senioren het trainingsseizoen af met het traditionele MIX-toernooi. Zoals te doen gebruikelijk staat de A-selectie voor de organisatie van dit onderling MIX-toernooi. De mannen van het twidde nemen dat deze keer voor hun rekening. Het Urste ondergaat nog een ‘besloten trainingskamp’ ter voorbereiding op de nacompetitie, te beginnen zondag uit in Best bij Wilhelmina Boys. Ook O19-1 ondergaan nog een besloten training als laatste voorbereiding op de kampioenswedstrijd a.s. zaterdag.
Veld 2 is vanavond voor de mannen van Huub Vermeulen. De 7-tegen-7 teams worden gemixt uit de overige seniorenteams (inclusief VR1) en andere liefhebbers. Zoals altijd is iedereen welkom!
Zorg dat je 19:15 uur op het veld staat, dan kunnen we om half acht beginnen.
Na het sportieve voetbalgebeuren zorgt Peer (die van de kantine) voor een ‘kleintje’ BBQ! Ambiance verzekerd..!!
          Partijen op de donderdag
Evenals vorige jaren kunnen de liefhebbers bij senioren en oudste jeugd ook in de zomer hun fitheid en voetbalkunne op peil houden door lekker een potje te komen ballen. Dus: komende tijd blijf je op de donderdagavond welkom op het sportpark om te partijen (let op: aanvang 19:30 uur)
P.v.d.Ven Penaltytoernooi
Komende vrijdag (1 juni) wordt er vanaf 18.00 uur weer gestreden om de PENALTYBOKAAL. Voor dit evenement hebben we een nieuwe sponsor gecontracteerd en niet de-eerste-de-beste, namelijk Ford dealer P.v.d.Ven uit Vessem. Ruim zestig fanatiekelingen uit de jongste categorieën (Onder 8 t/m Onder O13) hebben zich voor dit voetbalfestijn aangemeld. Elke deelnemer mag tenminste 12 penalty's nemen om te pogen om een finaleplaats te bereiken. Uit elke categorie komt een winnaar en daaruit een ALL OVER kampioen of als afgelopen jaar ‘kampioen’! Toen nam Pien Kraayvanger de grootste bokaal mee naar huis. Wie wordt de beste Bladella penalty-schutter?
Een mooie voetbalhappening waarvoor de papa's, mama's, opa's en oma's en andere familieleden en kennissen komen supporteren..

Zet JO19 kers op de taart?!
Een mooi en succesvol voetbalseizoen loopt ten einde. Is er nog meer te vieren?
Na de kampioenschappen van o.a. JO11-3, JO12-1, JO17-1, klassebehoud van het tweede , nacompetitie voor het vaandelelftal kan Bladella JO19-1 zorgen voor de kers op de taart! Hiervoor dient aanstaande zaterdag dan wel van S.V. Valkenswaard gewonnen te worden. Bij winst zijn ze dan ook vrijwel zeker van het kampioenschap in een ongeslagen status.
Dat S.V. Valkenswaard een lastige tegenstander kan zijn is voor de winterstop gebleken, in de uitwedstrijd zijn we dan ook door het oog van de naald gekropen. Tijdens die collectieve off-day, had blauwwit daar totaal niet te klagen. Met het nodige fortuin kwamen de mannen met veel inzet terug in de wedstrijd en werd een afgang voorkomen 2-2! Dat was overigens één van drie gelijke spelen in de twee competities. De andere partijen werden allemaal gewonnen. Alleen daarom zou het al te gek zijn als dit seizoen voor dit team zonder echte prijs - promotie naar de hoofdklasse - zou moeten worden afgesloten.
Voor de winterstop stonden er nog vraagtekens bij het scorend vermogen. Maar dat is na de winter goed opgepakt: in 10 partijen werd er 46x gescoord tegen 30 in het najaar. Het constante hierin is dat zowel vóór als na de winterstop maar 7 keer afgetrapt moest worden omdat ze een doelpunt moesten incasseren!
Al bij al heeft het Bladella jeugd-vaandelteam een bijzonder mooi seizoen gedraaid. Deze ‘Willems Winners’ gaan a.s. zaterdag het karwei afmaken. In de allerlaatste speelronde tegen Valkenswaard JO19-1 kan met het kampioenschap de kroon op het werk gezet worden. De mannen mogen rekenen op de steun van alle blauwwitters. We zien mekaar zaterdagmiddag tegen 15 uur op de Smagtenbocht! Heel veel succes!!

En dan zondag nog naar Best!

 

 
www.bladella.nl
Vanaf 1 juni worden de corona maatregelen weer versoepeld. Voor jeugd t/m 18 jaar vervalt dan de anderhalve meter regel. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Ook de overige seniorenteams kunnen vanaf deze week weer trainen. Uiteraard op 1,5 meter en alleen op kunstgras! Lees verder »
 
www.bladella.nl
"Bestuur van Bladella doet géén verzoek om promotie bij KNVB." Voorzitter René Walen-berg: "Om misverstanden te voorkomen deel ik de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Tot zijn eigen verrassing kreeg de leider van JO15-5 de ‘Jac Lammers trofee’ van de jeugd-voorzitter in zijn handen gedrukt Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »