Nieuws

Bedankdag vrijwilligers + Lèste zondag senioren

24 mei 2018
www.bladella.nl
Dit weekend "feestelijk" druk op de Smagtenbocht! Vrijwilligers worden in de zon gezet en de senioren sluiten het seizoen af.

Het voetbaljaargang 2017-2018 loopt op zijn laatste benen. De ‘bureaucratische’ programmering van de KNVB heeft ervoor gezorgd dat het een ‘ongeordende’ afsluiting is geworden. Volgend weekend nog de laatste stuiptrekkingen met nog een (bijna) vol jeugdprogramma en eigenlijk ook nog een volledig seniorenprogramma. Programma’s waarin (te)veel verschoven en verzet is.
Ophouden met mopperen....

Drukste weekend
Bladella maakt zich op voor een van de drukste weekenden van het seizoen! We gaan er met z’n allen een uiterst gezellig weekend van maken! De vrijwilligers zijn er klaar voor….!!
En, o ja, maar we zijn nog niet klaar: de Schippers' mannen gaan nog strijden in de nacompetitie en het hoogste jeugdteam wil ook nog kampioen worden...!

Bedankt!
Om sporters aan hun spelplezier te helpen is organisatie, visie, toezicht, opleiding, onderhoud - en noem maar op - nodig om dat op een goed niveau te brengen en/of te houden. Om dat ook nog eens voor iedereen betaalbaar te houden zijn veel, heel veel vrijwilligers nodig. Die pro deo uren die door een afkalvend legertje worden besteed, houden een club in de lucht. Zo is het ook bij ons Bladella. Een vereniging zonder vrijwilligers bestaat niet.
Een bedankje voor die mannen & vrouwen, jongens & meisjes is het minste.
Zéér bedankt dus!
Bedankdag
Een legertje vrijwilligers, vergezeld van huisgenoten, laat zich zaterdag bedanken. Hoewel het voetbalgebeuren gewoon door moet gaan, hebben zich toch een flink aantal personen gemeld die graag ‘met Bladella’ willen gaan fietsen. Daarna staat er een overheerlijke barbecue klaar en wordt de bedankdag afgesloten met een blauwwitte feestavond!
  • 13.00 uur vertrek fietstocht 58 km
  • 13.30 uur vertrek fietstocht 28 km
  • 18.00 uur BBQ
  • 19.30 uur FEESTAVOND
Een hele mooie en plezierige dag gewenst!!
Dat Bladella nog heel lang op al die mensen met dat blauwwitte bloed in hun aders, mag rekenen.


Elftallen blijven zitten middag!
‘De kantine’, WFC - en Bladella natuurlijk - zijn druk in de weer om de lèste zondag – afsluiting seizoen senioren - op te fleuren.
  • Theo Janssen van TJP sponsort opnieuw het springkussen voor de jongsten
  • de ‘wereld’beroemde fiets-loterij van WFC: wie neemt de nieuwe BITO-fiets mee naar huis…
  • uitreiking prijzen interne competitie
  • Wie wint de fair-play dit seizoen?
  • top DJ Arie van der Pol van Kempen FM zorgt voor de beste feestmuziek
  • terrasfist!
We zien mekaar, heffen het glas en zorgen samen voor perfecte ambiance!
Veel plezier!

 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven