Nieuws

Wordt Bladella JO12-1 donderdag kampioen?

22 mei 2018
www.bladella.nl
Vijf punten voorsprong en nog 2 duels te gaan, dan kan het (bijna) niet meer misen! In Diessen is het te doen! Aanvang 18:30 uur.

Met een comfortabele voorsprong van 5 punten op runner-up Dommelen JO12-1 kunnen onze JO12-1 kanjers a.s. donderdag 24 mei in de uitwedstrijd tegen ST RKDSV/EDN ’56 JO12-1 kampioen worden van de 3e klasse-2.

De voorbije zeven wedstrijden werden allemaal in winst omgezet. Niet dat het altijd makkelijk was - de wedstrijden tegen Rood Wit ’62 en Brabantia waren super spannend -. Maar in een rechtstreeks duel tegen Dommelen liet Bladella JO12-1 zien dat ze de enige echte kandidaat voor de titel zijn. Onze Blauw witte vrienden uit Dommelen werden met een alles behalve geflatteerde 8-0 aan de zegekar gebonden.
Kom onze aanstaande kampioenen donderdag aanmoedigen op Sportpark De Alsie in Diessen, aanvang 18:30 uur, en juich ze mee naar de titel. Zaterdag wordt thuis op de Smagtenbocht om 9:30 u. de laatste wedstrijd gespeeld. Mocht het toch niet lukken in Diessen, dan is de partij tegen Beerse Boys nog een herkansing.
We gaan er zaterdag in ieder geval een groot kampioensfeest van maken!

Wedstrijdselectie:
Maxim Roijmans, Jorg Bierens, Max Bohncke, Bram Bohncke, Jurrian Bons, Joran Bons, Jim Fischer, Stein Geerts, Melle van Gisbergen, Daan Hageman, Vic Hakkens, Jens Jansen, Pien Kraaijvanger, Nina Kraaijvanger, Bouke Maas en Hein Swaanen.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven