Nieuws

Woensdag 1/2 finale Baardwijk - Bladella MO15

14 mei 2018
www.bladella.nl
Nog meer successen? Woensdag speelt MO15 in Waalwijk om een plaats in de bekerfinale. Zaterdag wordt Onder 17-1 kampioen…?

Waar de Schippers’ mannen vorige donderdag kampioen van de tweede periode werden kan er woensdag door de Box’ meiden, weer Blaals voetbal succes behaald worden.

Dan kan er namelijk een plaats in de finale van het beker toernooi verdiend worden door de meiden van MO15-1. Hiervoor dienen ze het in de halve finale op te nemen tegen de MO15-1 van VV Baardwijk uit Waalwijk.
Deze vereniging, met maar liefst 5 meiden jeugd teams en 3 dames elftallen, werkt haar thuiswedstrijden af op Sportpark Olympia, naast het Mandemakers Stadion van RKC in Waalwijk.

Baardwijk MO15-1 is tweede geworden in hun najaar competitie, en hebben later kampioen SV BLC MO15-1 met penalty’s uitgeschakeld in het bekertoernooi, waardoor de halve finale bereikt is (klik hier voor dat wedstrijdverslag).
Met hun tweede plek werd in de winter promotie naar de eerste klasse afgedwongen. Nu draaien ze daar na 6 wedstrijden verdienstelijk mee in de middenmoot van de voorjaarscompetitie.

Vergelijkbaar dus met onze MO15 team. Want de uitstekende prestaties in het najaar betekende ook voor hen promotie naar de eerste klasse. Ook ons meidenteam versloeg in het bekertoernooi najaarskampioen SV Valkenswaard MO15-1 met penalty’s. In de 1e klasse draaien de blauwwit meiden nu ook in de middenmoot van de eerste klasse mee.

De halve finale wedstrijd zal a.s. woensdag 16 mei, gespeeld worden in Waalwijk en begint om 18:45 uur.
Het mag duidelijk zijn dat de Bladella meiden alle steun kunnen gebruiken in deze “wedstrijd van het jaar”, dus kom allen naar Sportpark Olympia aan de Akkerlaan 4 in Waalwijk, met hopelijk als resultaat hierna nog een “wedstrijd van het jaar”.
 
          Door het 3-5 verlies afgelopen maandag van voormalig koploper VOAB tegen SBC staat Bladella O17-1 in de hoofdklasse opeens met 4 punten voorsprong aan kop in de Hoofdklasse met nog slechts twee duels te gaan!
Wint onze 'B1' dus zaterdag de thuiswedstrijd tegen de numero 10 Valkenswaard (aanvang 15 uur) dan is het kampioenschap binnen en promoveert dit team naar de 4e Divisie!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven